11 червня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.06.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вікна для школи: депутати підтримали петицію від колективу 97-ої гімназії

Cьогодні депутати міськради збирались на позачергову сесію. До пленарного засідання розглядали проєкти рішень у постійних комісіях. Петицію з проханням про заміну вікон у 97-ій гімназії, яка набрала тисячу голосів, розглянули члени постійної комісії з питань освіти і науки. Чи підтримали звернення депутати, знає Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Петиції в сесійному залі: депутати підтримали ідею впорядкування реклами у місті

Які лікарні об'єднувати і як розміщувати рекламу в місті? Сьогодні депутати розглянули ще дві петиції. Підтримку в сесійному залі знайшло одне електронне звернення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкриють центр вакцинації: у вихідні в Кривому Розі робитимуть щеплення від ковіду усім охочим

У Кривому Розі в ці вихідні відкривається Центр масової вакцинації населення. 12-го і 13-го червня усі охочі можуть зробити щеплення проти коронавірусу за адресою: вулиця Святогеоргіївська, 8А. Це амбулаторія №1 п'ятого центру первинної медико-санітарної допомоги. Прийматимуть криворіжців з 9-ої до 15 години. Щеплення проводитимуть препаратом «CoronaVac». Кожному необхідно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код, - повідомляють у міськздраві.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Трудова біографія в комп'ютері: Україна переходить на електронні трудові книжки

10-го червня набрав чинності закон про облік трудової діяльності в електронній формі. Його Рада ухвалила у лютому. Віднині ж упродовж 5-ти років триватиме перехідний період. За цей час до Державного реєстру мають бути перенесені відомості з паперових трудових книжок. Проте не все просто, - зауважують експерти. Нормативна база закону, кажуть, ще недосконала. Процеси наповнення Держреєстру і тонкощі роботи з даними персоніфікованого обліку змушені будуть вивчати не лише роботодавці, а й власники трудових книжок.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Силовики у шахті: сьогодні прокуратура і поліція проводили процесуальні дії на шахті Ювілейній

На шахті Ювілейній гірники сьогодні вранці побачили незвичну картину. Спуститися до шахти прагнули правоохоронці і прокуратура - у формі і в штатському. Чим мотивували і що кажуть на це на підприємстві - знає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дощ як випробування на міцність: хто полагодить покрівлю у будинку ЖБК?

Для когось дощ – порятунок від спеки чи благо для врожаю, а от для мешканців однієї з квартир п'ятиповерхівки на Ярослава Мудрого зливи - ще те випробування на міцність. Життя цих людей вже кілька років підпорядковане опадам – син з матір’ю збирають воду за кожним дощем, аби не затопити сусідів. І всі ці роки вони змушені доводити свою правоту, що неабияк позначається на здоров’ї людини з інвалідністю та його сімдесятисемирічної матері.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До першого класу: що важливо знати батькам майбутніх школярів

Батьки майбутніх першокласників готують дітей і самі готуються до нового етапу в житті малюків. Які документи потрібні, який час визначений на проходження медичного огляду? Що важливо знати про вступ дитини до першого класу - розкажемо далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові лабораторії в КДПУ: в педагогічному виші запрацювали три сучасні дослідницькі лабораторії

У Криворізькому педуніверситеті відкрили три сучасні лабораторії природничого спрямування. Сьогодні їхні можливості презентували педагогам закладів профтехосвіти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка - на п'єдесталі: фіт-модель Марина Гутовська завоювала золото на світових змаганнях

Криворізька фіт-модель Марина Гутовська стала переможницею кубка світу, що проводився у Латвії. Cпортсменки Національної федерації бодібілдингу України вибороли п'ять медалей: три золоті та дві срібні. Сучасний бодібілдинг - це красиве тіло і здоров'я, що важливі для кожної жінки, - переконана наша землячка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Попередити правопорушення серед неповнолітніх

Як допомогти дітям знайти порозуміння та застерегти їх від згубних вчинків, що ведуть до кримінальної відповідальності  - вирішували сьогодні у Центрально-Міському райвиконкомі. Учасники координаційної наради розглянули кілька актуальних проблем. Серед таких - насильство у сім'ї та робота шкільних офіцерів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки