13 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Справу слухали понад три роки: Сьогодні оголосили вирок у справі жорстоко вбитого Олександра Лютова

77 сторінок тексту вироку. 17 томів кримінальної справи. Три з половиною роки слухання у суді. Сьогодні Джержинський суд оголосив вирок у справі викраденого і вбитого студента Олександра Лютова. Із залу судового засідання - Вікторія Добровольська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інноваційний екопроєкт: у місті цьогоріч з'являться 60 нових контейнерних майданчиків

 «GreenСity. Комфортний мікрорайон». У рамках однойменного інноваційного екопроєкту в Кривому Розі вже до кінця цього року встановлять 60 нових контейнерних майданчиків. Як за сучасними технологіями будують нові системи для збору твердих побутових відходів - бачила наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Локація для творчих учнів: у Центрально-Міській гімназії ремонтують актовий зал

Поки діти відпочивають - дорослі готують заклади до нового навчального року. У Центрально-Міській гімназії триває оновлення актового залу, в якому вже незабаром кипітиме творче життя для майже півтисячі учнів. Загалом цьогоріч капітальні ремонти будуть виконані в дев'яти школах міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Будувати чи руйнувати: щойно зведені дитячі майданчики страждають від непроханих гостей

У місті - більше трьох сотень спортивних майданчиків. Чимало - ігрових зон, де грається малеча і відпочивають дорослі. Та, на жаль, щойно відкриті майданчики вже за кілька днів засмучують відвідувачів зламаними, а то і зовсім відсутніми елементами. Понівечені гойдалки і думки городян з цього приводу - у нашому наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оборудка на 7,5 млн гривень: СБУ викрила корупційну схему на криворізькій залізниці

Викрили корупційну схему на залізниці. Співробітники Служби безпеки України встановили - посадовці Криворізької філії Укрзалізниці штучно занижували вартість транспортних послуг держпідприємства. Як засвідчили результати судово-економічної експертизи, така оборудка завдала державі збитків майже на сім з половиною мільйонів гривень.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шахрайство у мережі: як не дати себе ошукати інтернет-зловмисникам?

Шахраї вигадують усе нові схеми для виманювання грошей. Традиційно популярний майданчик для зловмисників – інтернет. Методики ошукування постійно видозмінюються, тож навіть уважний користувач за незнанням може втратити свої кровні. Як не втрапити у халепу - досліджував Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезон харчових отруєнь: як убезпечитись від гострих кишкових інфекцій в час літньої спеки?

Літо недарма називають сезоном харчових отруєнь. Загрозу у спеку можуть становити як необроблені м’ясо, риба та морепродукти, так і немиті фрукти та овочі. Як вберегтися від кишкових інфекцій - розпитував у фахівців Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Волонтери об'єднуються: Українській Волонтерській Службі - чотири роки

Минуло чотири роки, як розпочала свою діяльність Українська Волонтерська Служба. Це неприбуткова організація, яка взяла на себе місію впровадження культури доброчинності та взаємодопомоги. Про розвиток волонтерського руху в країні та в нашому місті зокрема - детальніше в наступному сюжеті .

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нарешті вирок. Убивці криворізького студента Олександра Лютова отримали покарання

Сьогодні у Дзержинському суді Кривого Рогу оголосили вирок у резонансній справі викраденого, катованого і вбитого 20-річного студента Олександра Лютова. На суді були присутні наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Знімають стрес? Українці стали частіше купувати міцний алкоголь, а пиво – рідше

За результатами опитування Nielsen, за перший рік пандемії покупки міцного алкоголю в Україні зросли на 10,9%. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
За три дні у водоймах Дніпропетровщини втопилися п'ятеро людей: діти і дорослі

На Дніпропетровщині протягом трьох днів із водойм дістали п'ять тіл потонулих людей. Тонули і діти, і дорослі, найбільше - у вихідні, - кажуть у ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Украли у держави 7,5 млн грн. СБУ викрила нову оборудку на криворізькій залізниці

Посадовці  Криворізької філії Укрзалізниці штучно занижували вартість транспортних послуг держпідприємства в інтересах афілійованих бізнес-структур, - повідомляє пресслужба СБУ Дніпропетровської області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
23 липня у Кривому Розі 8 стронґменів спробують потягнути 300-тонний самоскид

Федерація стронґмену України 23 липня презентує в Кривому Розі унікальну подію - встановлення рекорду з перетягування самоскида «Caterpillar».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Greencity. У Кривому Розі встановлять 60 нових сміттєвих майданчиків

У Кривому Розі у межах інноваційного екопроєкту «Greencity. Комфортний мікрорайон» цього року встановлять 60 нових зручних контейнерних майданчиків.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки