15 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Інтеграція ВПО: зустріч з представниками Офісу Ради Європи у мерії

Підтримка внутрішньо переміщених осіб. Аби погодити подальші спільні дії в цьому напрямку, Кривий Ріг відвідали представники Офісу Ради Європи. На робочій зустрічі мера міста з керівниками та координаторами проєктів Ради Європи обговорили питання інтеграції ВПО і захисту прав населення, що постраждало від конфлікту. В обговоренні брали участь представникм профільних департаментів та управлінь мерії, керівництво громадської організації «Егіда-Центр» та члени координаційної ради ВПО.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Літня школа урбаністики: у Кривому Розі завершилася двотижнева робота міжнародного проєкту

Ідеї молодих і перспективних - для розвитку Кривого Рогу. У місті завершилася двотижнева робота міжнародного проєкту - літньої школи урбаністики. Її учасники презентували власні ідеї та напрацювання в напрямку покращення місцевої інфраструктури.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зелений арт у парку Героїв: за Квітковим годинником встановили 14 топіарних фігур тварин

Сьогодні у Парку Героїв з'явився приємний зоосюрприз для городян. За Квітковим годинником відвідувачів зустрічають вічнозелені топіарні фігури тварин. Нову локацію - оригінальну фотозону, презентував ранковим гостям парку мер Костянтин Павлов. Криворізький топіарій серед перших бачила наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У святкові вихідні у місті працюватимуть пункти вакцинації проти коронавірусу

5 нових випадків коронавірусу зафіксували в місті за добу. Один хворий віком за 80 років - помер. Лікуються в Кривому Розі 84 пацієнти. 13 із них - не мешканці міста. У важкому стані - 23-оє хворих. Щеплення від коронавірусу вже отримали понад 62 тисячі 600 криворіжців. Пункти вакцинації працюватимуть у місті і в ці вихідні. Де саме - повідомили у міськздраві.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт станцій підземки: на завершальному етапі - оновлення арки на "Будинку Рад"

Відновити старе та збудувати нове. На комунальному підприємстві "Швидкісний трамвай" тривають роботи з ремонтів станцій підземки та благоустрою депо. На завершальній стадії - оновлення арки на станції "Будинок Рад" та асфальтування території поблизу станції швидкісного "Майдан Праці".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вступна кампанія: педагогічний вуз за першу добу прийняв пів тисячі заяв від абітурієнтів

Вступна кампанія - у розпалі. Вона стартувала 1-го липня з реєстрації електронних кабінетів. Відучора - виші почали приймати електронні заяви від вступників. Наші журналісти сьогодні побували у двох криворізьких університетах. Особливості цьогорічного вступу вивчав Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пік спеки: як пережити пекельні плюси з мінімальними мінусами для здоров'я?

В Україні в ці дні - пік спеки. За даними синоптиків, найвищу температуру цього літа термометри фіксуватимуть з 15 по 18-те липня. Як пережити пекельні плЮси з мінімальними мінусами для здоров'я - наші журналісти розпитували у експертів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, сказ: чим небезпечна інфекція та як запобігти її поширенню?

У Новомосковську агресивна лисиця напала на домашніх тварин. У зв`язку з цим територію цілого мікрорайону визнали неблагополучною щодо сказу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святкова виставка: в історико-краєзнавчому музеї виставили експонати колекціонера Віктора Петренка

Експозиція до Дня металурга. Сьогодні в історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка криворізького колекціонера Віктора Петренка. Відвідувачі змогли побачити півтори сотні рідкісних екземплярів, присвячених найголовнішій справі Кривбасу. Побувала на металургійному вернісажі і наша Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вихідними криворіжців запрошують на вакцинацію від ковіду. Адреси

Цими вихідними у Кривому Розі з 9.00 до 13.00 працюватимуть додаткові пункти масової вакцинації. Станом на 14 липня, у місті щеплені 60 849 людей, повністю імунізовані 26 925. Вакцинацію проводять препаратами CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі викрили підпільний цех із переплавки металобрухту в саморобних печах

У Кривому Розі незаконно переплавляли брухт кольорових металів у печах саморобного виробництва, – повідомляє обласна прокуратура. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Що впало, то моє. Криворіжець підібрав у магазині чужу картку і накупив собі продуктів

Жовтневий районний суд Кривого Рогу визнав винним 37-річного чоловіка у крадіжці та привласненні документів, – повідомляє пресслужба суду. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У краєзнавчому музеї відкрилася виставка про історію криворізьких ГЗК

Сьогодні, до Дня металурга, в історико-краєзнавчому музеї відкрилася виставка Віктора Петренка "З півночі на південь рудного краю: історія криворізьких ГЗК у світлі колекцій".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки