16 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вакцинація продовжується: за останню добу в місті отримали щеплення понад дві тисячі криворіжців

Тим часом в Україні за минулу добу зафіксували новий рекорд за кількістю щеплень. Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я. 15-го липня вакцинувалися понад 117 тисяч людей. Не збавляє обертів кампанія вакцинації проти ковід і у Кривому Розі. У місті працюють стаціонарні пункти та виїзні бригади. Скільки людей отримують щеплення та наскільки охоче вакцинуються криворіжці - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День металургів та гірників: урочистості на Північному комбінаті

Гаряча галузь. Щороку в третю неділю липня в Україні відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Для Кривого Рогу це свято - особливе. У місті практично немає родини, в якій би хоч хтось та не працював на металургійному чи гірничозбагачувальному підприємстві. Святкування головного професійного свята міста - вже розпочалось. Сьогодні урочисто вітали своїх загартованих мешканців у Тернівському районі. Подробиці - в сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Професійне свято: вітання та нагороди для колективу Південного ГЗК

День металурга та гірника. У колективі Південного гірничозбагачувального комбінату це свято - з найбільш урочистих у році. Сьогодні у Палаці культури підприємства - людно, святково і піднесено. Саме тут зібралися кращі представники професії та почесні гості свята. Побувала на урочистостях і наша Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Податок на нерухомість: ставки місцевих податків на наступний рік переважно залишились без змін

На останній сесії міської ради був затверджений регуляторний акт, за яким встановлені ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на наступний рік. За Податковим кодексом, його затверджують міські ради для житлових та нежитлових об'єктів юридичних і фізичних осіб. Про ставки податку в Кривому Розі - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечне сонце: що радять робити лікарі, аби полегшити самопочуття у спеку?

У вихідні й на початку наступного тижня послаблення спеки очікувати не варто. Синоптики прогнозують - щонайменше до середи нижче 30-градусної позначки стовпчик термометра не опуститься. Тим часом медики нагадують - сильна спека становить серйозну загрозу для здоров'я. Сонячні опіки і теплові удари – серед основних ризиків. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Комахи атакують: правила життя та війни людини з комарями і мошками

Літо у розпалі. І комахи атакують теплокровних на дачах, вулицях міста, біля води, у парках, навіть у приміщеннях. Вони повсюдно. А з ними - дискомфорт, набряки, свербіж і біль. Та все це - ще легкі наслідки. Деякі з комах здатні спричинити серйозні захворювання. Набридливі комарі та віроломні мошки - правила життя та війни людини з комахами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зірки XXI сторіччя: вихованці палацу культури "Інгулець" стали переможцями міжнародного фестивалю

Вихованці палацу культури "Інгулець" вибороли перші місця на міжнародному фестивалі "Зірки XXI сторіччя" "Be Talent Fest». З талановитими танцівниками і вокалістами по поверненні з обласного центру поспілкувалась Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У спеку - до водограїв: криворіжці рятуються від спекотної погоди біля фонтанів

Плюси - зашкалюють, а температурні рекорди липня ще, вочевидь, попереду. Сьогодні вночі у столиці зафіксували другу поспіль рекордну "тропічну" ніч - з температурою не нижче 20-ти. А ось де вдень шукають порятунку від палючих плюсів криворіжці - рушила досліджувати наша знімальна група. Про один спекотний день із життя міста під сонцем - у сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Понад 60 мешканців Дніпропетровщини мають статус постраждалих від торгівлі людьми

Цьогоріч одна мешканка Дніпропетровщини отримала статус постраждалої від торгівлі людьми. А загалом у нашому регіоні його мають понад 60 жителів. 

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворіжець ударив жінку по голові, вкрав її речі, але залишився незадоволеним "уловом"

Криворізькі патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, ймовірно, причетного до грабежу, - повідомляє патрульна поліція.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Волошки, мальви й перші хризантеми. Криворізький ботсад зачаровує барвами

Нині у Криворізькому ботанічному саду квітують найрізноманітніші рослини, красою яких запрошують помилуватись усіх охочих.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Бережіться! Вихідними й наступного тижня знову пектиме більше 30 градусів

На суботу, 17 липня, синоптики прогнозують спекотну погоду - вночі 18-20 градусів тепла, удень +32+34 градуси. Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки