20 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Втікача спіймали: криворізькі правоохоронці затримали імовірного вбивцю медбрата

Історія з убивством медичного працівника Гейківської психіатричної лікарні отримала продовження. Підозрюваний - пацієнт цього ж закладу, після скоєного втік у невідомому напрямку. Та ненадовго. Сьогодні імовірного вбивцю затримали криворізькі поліцейські. Далі буде судово-медична експертиза для втікача, а потім - суд. Ігор Кононенко знає нові подробиці резонансної події у Гейківці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна діагностика: в інфекційній лікарні запрацював новий ПЛР-відділ лабораторії

У міській інфекційній лікарні розпочав роботу новий ПЛР-відділ лабораторії. Його потужностей вистачить, щоб здійснювати майже сотню досліджень на добу. З основного у місті опорного закладу з лікування коронавірусних хворих - сюжет Олега Ендрексона.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Плюс одне диво: маленькій криворожанці Алісі Шевчик зробили рятівну ін'єкцію

Плюс одне диво. Маленька Аліса Шевчик, за порятунок якої тривалий час боролися її батьки та небайдужі люди з Кривого Рогу і багатьох інших міст, нарешті отримала рятівний укол. Його вона виграла в лотерею. Вартість препарату, що здатен врятувати життя немовляти - захмарна. Тож зарадити дитині власним коштом родина не могла. І ось нарешті диво сталося. Як наразі почувається Аліса, дізнавалась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждали троє: нічна ДТП в Центрально-Міському районі

Нічна дорожньо-транспортна пригода сталась близько третьої години у вівторок в Центрально-Міському районі. На вулиці Петра Калнишевського зіткнулись легковий Volkswagen та автобус МАЗ, що рухався за маршрутом. В аварії травмувалися водій та дві пасажирки легкового авто. Їх доправили до другої міськлікарні. Протипожежні заходи на місці ДТП провели рятувальники.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На поверхню не виплив: у річці Інгулець потонув чоловік

З початку липня у водоймах в Україні потонуло 265 людей, 36 із них - діти. За такий же період минулого року загинуло на воді на сто осіб менше -166. Про це повідомила сьогодні Державна служба України з надзвичайних ситуацій. На жаль, у Кривому Розі сьогодні зафіксували смерть чоловіка у воді. Все сталося посеред дня у Гданцівському парку. За словами очевидців, чоловік близько 45-ти років пірнув у річку, та на поверхню не виплив. На місце пригоди викликали рятувальну службу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Що сталося з подружжям: в басейні приватної садиби виявили два тіла

Учора близько опівдня мешканець Покровського району виявив у басейні власної приватної садиби тіла своєї дочки та її чоловіка. На виклик прибули правоохоронці. Їм і належить з'ясувати, що сталося з подружжям.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Два тижні - без води: мешканці Широкого у спеку потерпають без елементарного комунального блага

Пляшки, баклажки та відра. Більше як півтора тижні частина мешканців селища Широке - без води. Проблема здебільшого торкнулась жителів верхніх поверхів багатоквартирних будинків та мешканців окремих приватних домівок. Сьогодні до Широкого вирушила наша знімальна група. Про що дізналися - розкаже Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На захист тварин: парламент ухвалив закон про гуманне ставлення до чотириногих і пернатих

Знущання з братів менших тепер каратиметься суворіше. 15-го липня парламент ухвалив законопроєкт про гуманне ставлення до тварин. Цей документ затверджує перехід на європейські цінності та стандарти щодо захисту тварин від жорстокого поводження. Що зміниться - досліджувала Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято інтелектуалів: сьогодні - Міжнародний день шахів

Сьогодні прихильники чорно-білої гри в усьому світі відзначають Міжнародний день шахів. Звідки бере початок свято шахових вундеркіндів, чи шанують криворіжці інтелектуальний спорт – цікавилися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оперативна діагностика. У міській інфекційній лікарні розпочав роботу новий ПЛР-відділ лабораторії

У Кривому Розі продовжують комплексну роботу з модернізації та переоснащення закладів охорони здоров’я. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Старт сезону кавунів. Чи безпечно їсти перші баштанні, скільки вони коштують цьогоріч та як обрати найсмачніші ягоди?

В Україні почався сезон кавунів. Яка ціна за кілограм цього року, як їх правильно обирати та чи безпечні для здоров’я ранні кавуни?
 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Маленькі принцеси. Цими вихідними у Кривому Розі обирали міні-міс Саксаганочку

17 липня у парку Саксаганському пройшов конкурс «Міні-міс Саксаганочка-2021».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
З музикою навколо світу. У Тернівському районі відкрилась експозиція музичних інструментів

Сьогодні працівники Тернівської філії міського історико-краєзнавчого музею відкрили міні-виставку музичних інструментів з фондів закладу під назвою «З музикою навколо світу».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки