02 вересня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Коронавірус: хворих більшає: про ситуацію з поширенням вірусу - керівниця головної ковідної лікарні міста

Захворюваність населення на коронавірусну інфекцію швидко зростає, - констатують інфекціоністи Кривого Рогу. У порівнянні з липнем, нині в міській інфекційній лікарні - втричі більше пацієнтів з ковід. П'ятеро хворих - зараз у реанімації. Про ситуацію з поширенням коронавірусу наші журналісти поспілкувались з керівницею головної ковідної лікарні міста Оленою Партоєвою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електронні лікарняні: перехід перенесено ще на місяць

На початку літа усі вітчизняні медзаклади почали поступово переходити від паперових до електронних лікарняних. Датою остаточної відмови від паперових листків непрацездатності назвали 1 вересня. Утім, напередодні дедлайну дату змістили ще на місяць. Пояснили - через нестабільний інтернет в окремих медзакладах. До 1-го жовтня лікарняні можуть видаватись як в електронній, так і в паперовій формі. Чи виписують і що кажуть про є-лікарняний криворізькі медики - цікавилась Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вітання - підприємцям: у мерії привітали з професійним святом представників бізнесу

Понад два мільйони людей - такий кадровий потенціал на сьогодні в підприємницькій галузі України. Підприємці - в числі найбільш важливих гравців сектору економіки. Адже саме вони суттєво поповнюють бюджет та створюють додаткові робочі місця. У найближчу неділю підприємці відзначатимуть своє професійне свято. Представників сфери бізнесу в Кривому Розі привітали уже сьогодні. З урочистого прийому в мерії - сюжет Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Освітяни на зв'язку: онлайн-прийом у контакт-центрі

Онлайн-прийом - таку форму роботи з мешканцями міста вже рік використовує Контакт-центр. Поставити своє запитання до керівника комунального підприємства чи певного структурного підрозділу мерії у визначений час може кожен мешканець міста. Сьогодні в Контакт-центрі на прямому зв'язку з городянами була заступниця директора міського департаменту освіти і науки Тетяна Басова. Про що надходили звернення телефоном - знає Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий сезон - нова ціна: економісти прогнозують зростання ціни на газ в Україні

Новий сезон - нова ціна. Економісти прогнозують - в Україні варто очікувати зростання ціни на газ. Пояснюють, усе - через збільшення цін на блакитне паливо на світовому ринку. Точних цифр поки немає, утім, тенденція - очевидна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Монетки - дітям: акція фонду "Таблеточки" у допомогу дітям, які борються з раком

З першого вересня стартувала Всеукраїнська акція "Монетки дітям". До неї може долучитися кожен, у кого вдома залишились монети номіналом 25 копійок, що вийшли з обігу рік тому. Ініціатори акції - Національний банк України та благодійний фонд "Таблеточки" - вирішили перетворити зібрані монети на потужну допомогу дітям, які борються з раком.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Багатолика гривня: національній валюті присвятили виставку в міському історико-краєзнавчому музеї

Сьогодні знаний у місті нумізмат Сергій Асмолов вп'яте представив землякам свою унікальну колекцію. Цього разу експозицію в міському історико-краєзнавчому музеї присвятили національній валюті - гривні. Другого вересня українська гривня відзначає своє 25-річчя. Про що розповідає виставка і коли можна її відвідати - знає Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обличчя служби порятунку: в обласному ДСНС оголосили фотоконкурс

Голосуй за наших! На офіційній сторінці головного управління ДСНС області розмістили фото співробітників служби. Усі вони - учасники конкурсу «Жіноче та чоловіче обличчя Служби порятунку». За кількістю вподобань користувачів оберуть переможців. Серед конкурсантів – і рятувальники з Кривого Рогу. Тему продовжить Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Унікальну колекцію гривневих банкнот криворіжці можуть побачити на виставці в музеї

У Криворізькому історико-краєзнавчому музеї відкрили виставку "Багатолика гривня" з приватної колекції відомого нумізмата Сергія Асмолова. Виставка присвячена 25-річчю нашої національної валюти.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Рятувальники ДПРЧ-11 гасили "пожежу" у Криворізькій колонії №80

У Криворізькій виправній колонії №80 рятувальники ДПРЧ-11 та працівники відомчої пожежної охорони відпрацювали практичні дії у випадку надзвичайної ситуації, під умовною назвою «Буря-4».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізька поліція отримала у Дніпрі нові автомобілі. Їх розподілять між підрозділами

Поліція Дніпропетровської області отримала 18 службових автомобілів. Їх розподілили між підрозділами слідства, карного розшуку, протидії домашньому насильству, логістики та превентивної діяльності.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворіжця, який показував статевий орган поліцейським, оштрафували. Скільки він заплатить?

Криворіжця, який демонстрував свій статевий орган правоохоронцям та перехожим, судили й оштрафували за дрібне хуліганство.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Вітання від міста. Підприємці Кривого Рогу – ініціативні, творчі, відкриті до новацій

Напередодні Дня підприємця, в.о. міського голови - секретар міськради Юрій Вілкул привітав криворізьких підприємців та вручив міські нагороди. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки