06 вересня 2021

Красуня та чудовисько КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Трансформаційні ігри КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Випуск № 113 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 06.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Заява юриста: у юридичному управлінні міськвиконкому прокоментували резонансну заяву міністра МВС у справі загибелі криворізького мера

Сьогодні у ЗМІ активно обговорюють гучну заяву міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського стосовно загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Коментуючи хід розслідування, керівник МВС зазначив: попередньо можна говорити про самогубство міського голови Кривого Рогу, пов'язане, на думку міністра, з фінансовим аудитом, який вже кілька місяців триває в мерії. Резонансну заяву очільника силовиків офіційно прокоментували в юридичному управлінні Криворізького міськвиконкому.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Просто, доступно, якісно: з річницею закону про адмінпослуги привітали колектив Центру Віза

Дев'яту річницю прийняття Закону України "Про адміністративні послуги" відзначили сьогодні у центрі Віза. Фахівців провідного в Україні центру надання адміністративних послуг привітав виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул. На сьогодні центр надає майже 4 з половиною сотні видів адмінпослуг. Іван Проводов продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тіло на мосту: на Карачунах перехожі виявили повішеного чоловіка

Учора надвечір на мосту Карачунівського водосховища перехожі виявили повішеного молодого чоловіка. Викликали рятувальників. Причини та обставини події належить з'ясувати поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чому гине риба: фахівці рибоохоронного патруля про мор риби в різних водоймах Криворіжжя

У водоймах на Криворіжжі масово гине риба. Першого вересня криворіжці зафіксували такий факт у річці Саксагань. А два дні тому з цього ж приводу до рибоохоронних органів звернулися жителі селища Авангард. Чому риба плаває догори черевом - намагався розібратись Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потонув чоловік у кар'єрі: рятувальники дістали з води тіло 47-річного чоловіка

В кар'єрі Візирка в Інгулецькому районі потонув 47 річний чоловік. Діставали тіло з води криворізькі рятувальники. Поліція зараз з'ясовує обставини справи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стріляли в собак: домашні тварини зоозахисника постраждали від куль невідомих

У дворі будинку на вулиці Кобилянського невідомі стріляли в собак. Інцидент стався на території приватного домоволодіння відомого зоозахисника Артема Пушкова. В ході жорстокої розправи один собака загинув, другого поранили. З місця пригоди - Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щаслива собача історія: стафтер'єра з центру поводження з тваринами забрали нові господарі

Собаку-компаньйона, який обожнює увагу людей, взяли в родину з Центру поводження з тваринами. Американський стафтер'єр три місяці провів у центрі. А сьогодні разом з новими господарями вирушив додому. В центрі за рік влаштовують близько двохсот чотириногих. Про щасливу собачу історію - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Матч пам'яті: зустріч з командою Миколаєва команда АТО-Кривбас присвятила пам'яті Костянтина Павлова

Вчора на стадіоні спорткомплексу «Гірник» відбувся матч 15-го туру футбольної ліги учасників АТО України. Криворізька команда зустрічала гостей з Миколаєва. Матч присвятили пам’яті загиблого мера міста Костянтина Павлова. Про гру детальніше – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки