08 вересня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Для об'єктивного розслідування: нардепи вимагають створення комісії з розслідування обставин загибелі Костянтина Павлова

Опозиційні депутати вимагають створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію з об'єктивного розслідування обставин загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Про це сьогодні з парламентської трибуни заявив нардеп Нестор Шуфрич.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до зими: керівники підприємств теплокомуненерго заявляють про технічну готовність до нового сезону

З теми підготовки до опалювального сезону розпочався сьогодні ранок у міськвиконкомі. На засідання оперативного штабу запросили керівників профільних управлінь, Криворіжгазу, водоканалу, управителів і тепловиків. Обидва основні теплогенеруючі підприємства заявляють про готовність до роботи в холоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вранці - гроші, увечері - газ: для початку опалювального сезону тепловиків зобов'язали внести авансові платежі за газ

Цьогорічний опалювальний сезон розпочинається з нововведення. Змінилися правила придбання газу теплогенеруючими підприємствами. Аби отримати паливо і своєчасно розпочати опалювальний сезон, підприємства мають внести авансові платежі за газ.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Замінував" школу

Набридли уроки чи ранкові підйоми до школи? У Кривому Розі 15-річний підліток, так би мовити, «замінував» свою школу. Правоохоронці викрили псевдомінера.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відзначили спортсменів: у мерії відбувся прийом до дня фізкультури і спорту

У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. У Кривому Розі вже стало традицією напередодні цього свята проводити зустріч з фізкультурно-спортивним активом міста. Сьогодні на святковому прийомі у міськвиконкомі підбили підсумки досягнень криворізьких спортсменів на міжнародній та національній аренах, відзначили роботу тренерсько-викладацького штабу та активістів фізкультурного руху.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чекають маму: у Будинку дитини шукають родини для вихованців, які не знають батьківського тепла

Професійний колектив "Будинку дитини" дбає про життя, здоров'я і розвиток наймолодших криворіжців, які з різних причин позбавлені піклування батьків. Водночас для спеціалістів закладу важливо знайти люблячі родини для своїх вихованців. З початку року 48 малюків були влаштовані до сімейних форм виховання. Та майже стільки ж дітей ще чекають на турботу і любов у родині.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урок безпеки: у криворізьких школах проходить місячник правил поведінки на дорозі

Безпечна дорога до школи. Таке ігрове заняття організували на подвір'ї 65-ої школи. Нині у навчальних закладах міста триває місячник безпеки руху. Завдання дорослих - навчити дітей правилам поводження на дорозі. Сумна статистика року - у ДТП постраждало близько семисот криворіжців. Зафіксували 80 пригод на дорозі за участю дітей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ігри воїнів: Криворізькі нескорені беруть участь в Іграх воїнів

Змагаються онлайн. Cьогодні криворізькі учасники команди «Warrior Games» взяли участь у всесвітніх змаганнях. Ігри мали б проходити у США, та через ускладнення ситуації з коронавірусом, їх перевели в онлайн-режим. Вперше представляли Україну на міжнародному рівні криворіжці Сергій Гордєєв та Василь Стуженко. На базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою вони фіксували залікові вправи зі стрільби на відео.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія і сучасність: в КНУ відзначили ювілей кафедри

Шістдесятирічний ювілей відзначила кафедра автоматизованих електромеханічних систем у промисловості і транспорті Криворізького національного університету. За ці роки вищу освіту тут здобули майже чотири тисячі фахівців енергетичної галузі. Виробництво, транспортні підприємства, важка промисловість, Ай Ті - сфери, у яких затребувані криворізькі фахівці. Валерій Кожухар побував у виші.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мережані лабіринти: на факультеті мистецтв КДПУ відкрилась виставка графіки Віталія Безносенка

А на факультеті іншого вузу - педагогічного, відкрилась виставка «Мережані лабіринти». Автор робіт - початківець, але відома людина у світі мистецтва. Декоративну графіку Віталія Безносенка бачила Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи можуть криворізькі пільговики безоплатно їздити в транспорті без "Картки криворіжця"?

Питання пільгового проїзду у громадському транспорті Кривого Рогу після 1 вересня 2021 року прокоментував начальник управління транспорту та телекомунікацій міськвиконкому Сергій Сиротюк.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Накрали більше мільйона. У Кривому Розі аферистки оформлювали на людей повторні кредити

Троє криворожанок віком від 25 до 28 років працювали кредитними менеджерками фінансової компанії та оформлювали фіктивні кредити на громадян, - повідомляє Нацполіція. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки