10 вересня 2021

Кухні КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Штрих Код. Вдома"
Тора КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Експонат"
Любов до себе КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Допоможи собі сам: посадовці радять відкладати із зарплати на старість, а українці мало вірять у реальність гідного пенсійного забезпечення

Сорокарічні працюючі українці можуть не розраховувати на солідарну пенсію, тобто пенсію за стажем. Саме так уряд вирішив анонсувати накопичувальну пенсійну систему. Два тижні тому про це заявив міністр фінансів Сергій Марченко, а днями - радник Офісу Президента Тимофій Милованов. Вони стверджують, що до нововведення готові і професійне середовище, і ринок, і суспільство. Проте люди, що майже два десятиліття відраховували внески до Пенсійного Фонду, іншої думки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без сосисок і ковбас: шкільні їдальні переходять на нове меню

Смачні перерви - за новим меню. З першого вересня школярство харчується за оновленим меню для шкіл, автором якого став відомий шеф-кухар Євген Клопотенко. До змін у харчуванні вдаються поступово. Першою фішкою нового меню стало зменшення солі, цукру та жирів у стравах. Єдиний солодкий смаколик на блюдцях шкільних їдалень - булочка. Є й такі страви, які взагалі вилучили з дитячого раціону. Зі шкільної їдальні - сюжет Ірини Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мікрорайон буде затишним: Юрій Вілкул вимагає посилити контроль за якістю робіт у рамках пілотного проєкту

Нині тривають роботи з комплексного благоустрою 4-го Зарічного мікрорайону. Цей пілотний проєкт був передбачений об’єднаною програмою Костянтина Павлова та Юрія Вілкула. Посилити контроль за якістю та строками на кожній ділянці - таке завдання поставив Юрій Вілкул перед виконавцями робіт. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Випав з вікна: на вулиці Станкова загинув 38-річний чоловік

Вчора увечері на вулиці Олександра Станкова стався нещасний випадок. З вікна четвертого поверху випав чоловік. Чому - з'ясовує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тільки в об'їзд: рух вантажівок через Гданцівку обмежили

На цьому тижні набули чинності нові правила щодо пересування транспорту в центрі міста. Вони забороняють вантажівкам рухатися у бік житломасивів Гданцівка й Макулан через вулицю Кобилянського. Такі зміни відбулися за підтримки групи депутатів Центрально-Міської райради. Ті відреагували на прохання мешканців допомогти у вирішенні давньої проблеми. У справі розбирався Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітали довгожительку: сторічний ювілей відзначила сьогодні криворожанка Клавдія Тертиця

Сьогодні свій сторічний ювілей святкує довгожителька Покровського району Клавдія Тертиця. А загалом у місті 9 жінок і один чоловік перетнули віковий життєвий рубіж. Долучилися до привітань сьогодні і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Працювати - легально: в управлінні транспорту і телекомунікацій нагадують про відповідальність за порушення трудового законодавства

Сто тисяч за неоформленого працівника: в міському управлінні транспорту і телекомунікацій нагадують про відповідальність за порушення трудового законодавства. З початку нинішнього року завдяки моніторингу і контролю офіційно працевлаштовано двадцять чотири водія маршруток.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Супернагороди: вихованці криворізької школа ментальної арифметики повернулись з Дубаю з перемогами

З Дубаю з перемогами. П`ятеро вихованців школи ментальної арифметики отримали супернагороди на міжнародній олімпіаді. У ній брали участь більше 250 дітей з 12-ти країн світу. Детальніше - Дар`я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Образи і подоби: характерні портрети представив у міському виставочному залі фотохудожник Андрій Самойлов

"Образи і подоби"- таку назву має виставка робіт відомого криворізького фотохудожника Андрія Самойлова. У виставочному залі нині близько сорока світлин майстра. Їх бачив і наш журналіст Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки