13 вересня 2021

Роберт Де Ніро КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ювілей єпархії: на святкування 25-річчя Криворізької єпархії до міста прибув митрополит Київський і всієї України Онуфрій

Криворізькій єпархії УПЦ - 25-ть. Віднедавна її день народження збігається зі святом новомучеників Катеринославських. Для православних християн вони стали зразком віри та людяності в час релігійних гонінь у XX-му столітті. На ювілей єпархії до нашого міста сьогодні прибув Митрополит Київський та всієї України Онуфрій, предстоятель Української Православної Церкви. Детальніше - Наталія Рибчинська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спаплюжили підземку: в переході на площі Визволення обмалювали стелю і стіни

У вихідні в підземному переході на площі Визволення похуліганила група молодих людей. Балончиками з фарбою вони розмалювали стіни та стелю підземного переходу. Наслідки своїх вандальних дій - виклали на відео в мережу Інстаграм. Такою розвагою - додали роботи не тільки комунальникам, які відмивали фарбу, а й поліції, яка тепер встановлює осіб, причетних до правопорушення. Дар`я Юзькова дізнавалась більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До цирку з ножем: правоохоронці затримали 46-річного правопорушника

Одинадцятого вересня під час охорони громадського порядку в Металургійному районі патрульні звернули увагу на підозрілого чоловіка. Той дивно поводився та перебував у збудженому стані. А коли чоловік різко попрямував до цирку - за ним прослідували і правоохоронці. Як розвивалися події далі - прокоментували у патрульній поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прибрали "Поляну казок": у сквері в Покровському районі провели акцію з благоустрою

Депутати і волонтери Фонду «Українська перспектива» провели акцію з благоустрою скверу у Покровському районі - зібрали і вивезли сміття, позбавились від амброзії, упорядкували «народну стежку» до скверу. Вікторія Добровольська поспілкувалась із учасниками акції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У димовій пастці: надзвичайники врятували жінку на пожежі

 

В ніч із суботи на неділю у п'ятиповерхівці на вулиці Матусевича сталася пожежа. На місці рятувальники з'ясували, що вогонь охопив господарську кімнату на першому поверсі. Через сильну задимленість на сходах люди не могли вийти на вулицю. Шістнадцятирічний хлопець, який спробував самостійно спуститися з п'ятого поверху на свіже повітря, отруївся продуктами горіння. Його одразу ж госпіталізували до восьмої міськлікарні. Рятувальники кажуть, через таку нерозважливість могла постраждати уся його родина.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Байкерський зліт у Кривому Розі: мотопробіг і байк-шоу присвятили пам'яті Костянтина Павлова

Байкери з України і з-за кордону зібралися цієї суботи у Кривому Розі. На байкерський зліт прибуло півтори сотні учасників. Мотопробіг пам’яті Костянтина Павлова та яскраве шоу каскадерів - у сюжеті Дениса Пляца.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сорочинський ярмарок: музичною комедією за Гоголем театр Шевченка розпочав ювілейний творчий сезон

Хто не встиг цьогоріч відвідати Великі Сорочинці на Полтавщині з галасливим та яскравим ярмарком, міг надолужити згаяне в театрі імені Шевченка. Храм Мельпомени на Поштовому відкрив новий творчий сезон. Музична комедія "Сорочинський ярмарок" зустріла глядача українським колоритом, сучасним баченням класики. На відкритті побувала Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічний монолог: у Тернівському районі пройшла традиційна виставка Ренато Ортіса

«Монолог» - така назва нічної виставки художника Ренато Ортіса. Ознайомитися з цьогорічною експозицією криворіжці мали змогу упродовж двох днів у парку Північному в Тернівському районі. Про мистецтво під відкритим небом – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезон відкрито: у криворізькому цирку відбулась прем'єра вистави "Джокер"

Магія карт та веселощів. У суботу Криворізький державний цирк розпочав сезон прем'єрою вистави "Джокер". Номери повітряних гімнастів і акробатів, дресирувальників із собаками та зебрами, жонглерів, еквілібристів, канатоходців та клоуна-одесита криворізькі глядачі можуть побачити упродовж усього наступного місяця.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка собачої краси: до Кривого Рогу з'їхалися взірцеві представники пів сотні порід собак

Взірцеві представники собачих порід учора боролися за титули на міжнародній виставці. Вона проходила в Кривому Розі вдев'ятнадцяте. Понад 250 учасників з усіх куточків України та з-за кордону зібрались на стадіоні Локомотив.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки