14 вересня 2021

Вейкпарк: Катя vs Стас КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Kids Space"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 14.09.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
На користь шахтарів: апеляційний суд скасував попереднє рішення Жовтневого райсуду

Сьогодні апеляційний суд скасував вердикт Жовтневого райсуду, який пів року тому частково задовольнив позов адміністрації КЗРК. Захисту гірників вдалося довести їхню непричетність до незаконних страйків та завдання шкоди підприємству. Апеляційна скарга щодо неправомірності висунутих гірникам обвинувачень задоволена повною мірою. З подробицями з залу суду - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Скликається сесія: 24-го вересня розпочнеться чергова сесія міської ради

24-го вересня стартує чергова сесія міськради. В цей день о 10-ій годині розпочнеться спільне засідання постійних комісій. А по завершенні роботи комісій за окремим графіком депутати міськради проведуть виїзне навчання на підприємствах Криворіжтепломережа та Криворізька теплоцентраль. Пленарне засідання сесії заплановане на 9-ту ранку 29-го вересня. Депутати розглядатимуть питання готовності міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Розпорядження про скликання сесії підписав виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дві пожежі за вечір: рятувальники загасили авто на дорозі та ліквідували займання в приватному будинку

Учора близько 11-ої ночі на переїзді перехрестя вулиць Героїв АТО та проспекту Металургів загорілась "Toyota". Рятувальники, що прибули на виклик, встановили - вогонь охопив моторний відсік і частину салону. Ліквідували пожежу за лічені хвилини. Як відзначають надзвичайники, водій і пасажири вчасно полишили авто і не постраждали. Учора також виїжджали на виклик на вулицю Попова в Довгинцівському районі. Надвечір там загорівся будинок у приватному секторі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа діда Михея: сьогодні обвинувачуваному продовжили термін тримання під вартою

Сьогодні у Жовтневому райсуді відбулося слухання у так званій справі діда Михея. Нагадаємо, восени три роки тому обвинувачуваний у справі був затриманий за підозрою у вбивстві чотирьох людей. Їхні тіла знайшли закопаними на городі у дворі, де мешкав затриманий. Судові засідання проводяться в закритому режимі. Сьогодні 67-річному обвинувачуваному продовжили термін тримання під вартою. Чергове засідання відбудеться уже у жовтні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вкоротив віку у 78 років: родичі літнього чоловіка знайшли його повішеним

Вкоротив життя у 78 років. Літнього чоловіка сьогодні вранці знайшли повішеним його родичі. Мешкав пенсіонер у приватному будинку в Довгинцівському районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втрапив під колеса авто: на Світлогірській сталася ДТП за участю 73-річного велосипедиста

Сьогодні на вулиці Світлогірській літнього чоловіка збила машина. 73-річний криворіжець перетинав дорогу на велосипеді, і потрапив під колеса Geely. Постраждалого швидкою доправили до тисячки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На зимовий розклад: на вокзалі станції Кривий Ріг Головний відбулися зміни в русі потягів

Літній розклад на залізничному транспорті скасовано. Тепер через вокзал «Кривий Ріг-Головний» курсуватиме менше потягів. Зміни у розкладі торкнулися не лише південного напрямку, а й приміських перевезень. Подробиці - у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Право на захист: про рішення суду на користь клієнтів Центру безоплатної вторинної правової допомоги

За роки роботи у місті центр надання безоплатної вторинної правової допомоги прийняв тисячі городян. Правники допомагають криворіжцям у вирішенні широкого кола юридичних питань. Про судові вердикти на користь клієнтів установи Мін'юсту – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Залізна сотня: п'ятий веломарафон стартує у Кривому Розі у День міста

Гонка із залізним характером. 18-го вересня, у день міста, Кривий Ріг прийматиме велолюбителів з усіх куточків України. Веломарафон "Залізна сотня" - один із найбільших та наймасовіших в Україні. Кроскантрійна велогонка проходить стокілометровим грунтовим маршрутом. Учасники "Залізної сотні" проїдуть дорогами уздовж місцевих кар'єрів та відвалів, випробують себе на важкодоступних стежках.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки