18 вересня 2021

Кривий Ріг святкує День народження

 

Сьогодні криворіжці відзначали 246-й День народження рідного міста. Попри погодні примхи мешканці районів поспішили відвідати локації з майстер-класами, виставками, вікторинами. Також проходили вуличні акції, змагання. Виконавці і творчі колективи міста дарували святковий настрій всім відвідувачам. У Металургійному районі святкування проходять у парку Богдана Хмельницького. Чимало розваг, ігрових майданчиків чекали на маленьких мешканців Кривого Рогу. Активно працював бібліотечний квартал.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дощ підкоригував святкування Дня міста. Фоторепортаж зі святкових локацій

Веселому й тривалому святкуванню Дня міста, на жаль, сьогодні завадила дощова погода.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Затягнуло в насос. У Радушному загинули троє працівників Кривбасводоканалу

У селищі Радушне, біля Кривого Рогу, сьогодні загинули троє працівників комунального підприємства "Кривбасводоканал". Тіла чоловіків виявили в каналізаційному колодязі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Кривой Рог – это каждый из нас!» Глава Общественного Совета Александр Вилкул поздравил земляков

В День празднования 246-й годовщины Кривого Рога, Александр Вилкул на своей официальной странице в Facebook обратился к горожанам и поздравил их с праздником. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
"Кривий Ріг - це кожен з нас!" Голова Громадської ради Олександр Вілкул привітав земляків

У День святкування 246-ї річниці Кривого Рогу, Олександр Вілкул на своїй офіційній сторінці в Facebook звернувся до містян і привітав їх зі святом. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Двоколісні рвуть вудила. Стартував криворізький марафон "Залізна сотня"

На проспекті Поштовому готується до старту 5 ювілейний марафон "Залізна сотня". На нього зареєструвалися близько 400 учасників з різних регіонів. Дощова погода, звісно ж, внесла свої корективи, тож, можливо, байкерів буде менше.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Кривий Ріг святкує. Цікаві факти і цифри про наше рідне місто

18 вересня Кривий Ріг святкує День міста, який перенесли з травня на вересень через карантинні обмеження. До 246-ї річниці заснування Кривого Рогу для містян підготували різноманітні святкові локації та виступи відомих зірок естради. Ввечері у парках "Північний", "Шахтарський" та Богдана Хмельницького виступатимуть популярні виконавці. Програма - тут.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
В Металлургическом районе 62-летний криворожанин ходил по улицам с большим ножом в руках

В Металлургическом районе задержали подозрительного мужчину, который пугал прохожих ножом, - сообщает патрульная полиция.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі реконструюватимуть усі мікрорайони, – Олександр Вілкул

У межах об’єднаної програми Вілкула та Павлова тривають роботи з комплексного благоустрою 4-го Зарічного, на черзі – інші райони. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Металургійному районі 62-річний криворіжець ходив вулицями з великими ножем у руках

У Металургійному районі затримали підозрілого чоловіка, який лякав перехожих ножем, - повідомляє патрульна поліція.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні у Кривому Розі дощитиме. +15 +20 градусів

За прогнозами синоптиків, у суботу в Кривому Розі триматиметься хмарна погода, дощ ітиме протягом усього дня. +15 +20 градусів.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА