04 жовтня 2021

Наш мер. Серія 6. До людей КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Наш мер"
Ніколь Кідман КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Старт нового сезону КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Здійснення мрій КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Випуск № 117 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
"Криворізька теплоцентраль" розрахувала нові тарифи на опалювальний сезон 2021-22

"Криворізька теплоцентраль" надіслала до мерії лист, у якому надала прогнозовані тарифи на опалювальний сезон. Вони розраховані у відповідності до нових цін на енергоносії. Це підприємство підпорядковується "Нафтогазу", раніше - Фонду держмайна України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові контейнерні майданчики: в Інгульці вдосконалюють сервіс збирання побутових відходів

У Кривому Розі до проблеми поводження з твердими побутовими відходами підходять комплексно. Один із пунктів відповідної програми - облаштування в усіх районах міста сучасних контейнерних майданчиків та систем для збору сміття. Нові локації екологічного благоустрою поступово з'являються в Інгульці. Тему продовжить Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перші пішли: з Кривого Рогу до збірного пункту у Дніпрі провели перших призовників осінньої кампанії

Осіння призовна кампанія триває. Вже до кінця року до служби мають стати понад 13 з половиною тисяч українських юнаків. Збройні Сили очікують поповнення у шість з половиною тисяч новобранців, до Держспецтрансслужби потраплять 600 призовників, майже п'ять тисяч - до лав Нацгвардії. Понад півтори тисячі захисників служитимуть у Держприкордонслужбі. Сьогодні з Кривого Рогу провели перших призовників строкової служби.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Срібне джерельце: названі переможці 31-го Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості

Понад 800 учасників з різних областей зібрав 31-й Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості "Срібне джерельце». Форум традиційно приймав Інгулецький район. Учора у Палаці культури «Інгулець» відбувся гала-концерт та церемонія нагородження переможців фестивалю. Зіркове журі на чолі з народною артисткою України Оксаною Пекун визначило майже сотню лауреатів і двох володарів гран-прі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Територія чарів: фестиваль ДрімФест у парку Саксаганському на цілий день відкрив власний Хогвардс

Ті, хто хотів додати у своє життя трохи чарів - знали, куди вирушити в ці вихідні. У парку Саксаганському відкрився власний Хогвартс. Територію чаклунства і чудес створювали за мотивами англійської письменниці Джоан Роулінг та за проєктом криворізьких Авторів. "Дрім Фест спочатку – переміг у Громадському Бюджеті, а тепер – підкорив серця численних фанатів Гаррі Поттера. З подробицями Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мотошоу в Кривому Розі: 16 міст України відрядили своїх гонщиків на перший кубок Саксаганського району

Вдруге за місяць автодром «Кривбас-Екстрим» заполонив гуркіт моторів. Цього разу криворіжці стали свідками масштабного мотошоу. За кубок Саксаганського району боролися мотогонщики з різних міст України. Сюжет із криворізького автодрому підготував Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Обрій" від "Ґенези": криворізький фолкметал-гурт презентував дебютний альбом

У п’ятницю ввечері театр Шевченка вбрався в українські національні барви. Яскравий колорит створив криворізький фолкметал-гурт «Ґенеза». Музиканти презентували свій дебютний альбом «Обрій». Потужне музичне дійство бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки