05 жовтня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Чверть доби - без мереж: користувачі по всьому світу на кілька годин втратили доступ до Facebook

Без постів, сторіз та лайків майже на шість годин залишилися користувачі Фейсбук, Інстаграм і Ватсап. Тривалий час інтернет-платформи не працювали. І це не лише засмутило мільйони людей, а й спричинило значні збитки. Зокрема бізнесу, що використовує Facebook для входу в інші сервіси, як-от інтернет-магазини. Причини вимушеного мережевого локдауну та настрої юзерів - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитина впала з 4 поверху недобудови: нині 9-річний хлопчик - у лікарні

Небезпечні ігри. В одному з сіл Зеленодольської об’єднаної територіальної громади стався нещасний випадок. 9-річна дитина зірвалась із верхнього поверху недобудованої споруди. Нині хлопчик у лікарні. Хто винний у цій пригоді - уже шукають відповіді у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електронні рецепти на інсулін: що варто знати пацієнтам з цукровим діабетом?

З початку жовтня пацієнти з цукровим діабетом отримують інсулін за програмою "Доступні ліки". Вона передбачає виключно електронне оформлення рецепта, за яким людина зможе отримати препарати в будь-якій аптеці, яка працює за цією програмою. Впізнати таку аптеку можна за наліпкою "Інсуліни". Як отримати електронний рецепт - розкаже Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Активний Індустріальний: у місті продовжується проєкт із створення комфортного простору для мешканців усіх мікрорайонів

Міська влада, експерти та мешканці розпочали розробку нового, вже другого проєкту з реконструкції мікрорайонів міста. Після четвертого Зарічного зміни прийдуть на мікрорайон Індустріальний. А далі - і в усі житломасиви Кривого Рогу. Модель майбутнього комплексного благоустрою мешканці Індустріального обговорили з міжнародними експертами з урбаністики.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кіло ртуті просто неба: на вулиці Соборності криворізькі рятувальники сьогодні збирали ртуть

Сьогодні криворізькі рятувальники у Металургійному районі зібрали більше кілограма ртуті. Небезпечну знахідку близько десятої ранку виявив перехожий на вулиці Соборності. Він же і викликав на місце пригоди фахівців ДСНС.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І знову спочатку: у Жовтневому райсуді справу діда Михея розглядатимуть наново

І знову спочатку. У Жовтневому райсуді розглядають резонансну справу діда Михея. Жителя Центрально-Міського району обвинувачують у вбивстві чотирьох людей та в у незаконному поводженні зі зброєю. За матеріалами слідства, у жовтні 2018-го їхні тіла правоохоронці виявили на присадибній ділянці приватного будинку, який орендував літній чоловік на прізвисько дід Михей. На черговому закритому засіданні у понеділок змінили склад колегії. Тож розгляд справи почали наново.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покоління мудрості: в ПК "Мистецький" організували свято для ветеранів

Сьогодні в Саксаганському районі вітали представників старшого покоління. До Палацу культури «Мистецький» запросили людей поважного віку, в декого за плечима - вже понад 90. Ветеранам дякували за багаторічну працю для свого району і міста. Вікторія Добровольська поспілкувалась з учасниками свята.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Царська персона: на фермі тварин обживається левеня, від якого відмовилась мати-левиця

У товаристві тварин - царська персона. Столична леді із сімейства котячих обживається на кінній фермі у парку Дубки. Піклування, любові та усіх необхідних умов для комфорту отримує вдосталь, запевняє названий батько тваринки і власник ферми. Познайомилися з левицею Еліною і наші журналісти.  

Дізнатися більше про нове життя молодої левиці Еліни та познайомитися з усіма мешканцями кінної ферми парку Дубки наші глядачі зможуть у неділю у програмі Постфактум.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки