10 жовтня 2021

Час субсидій: хто має право на державну допомогу, а кому і не варто звертатися до управлінь соцзахисту?

Незабаром - старт опалювального сезону, а з ним - і збільшення числа тих, хто отримує житлові субсидії. Останніми роками вимоги до субсидіантів значно зросли. За якими правилами призначається ця державна допомога, розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За безбар'єрний простір: члени міської робочої групи перевірили об'єкти реконструкції та благоустрою

За безбар'єрний простір. Майже півроку тому у Кривому Розі була створена міська тимчасова група з питань поліпшення умов життєдіяльності людей з інвалідністю та інших маломобільних громадян. Її завдання - вирішення проблемних питань безперешкодного доступу криворіжців до соціально важливих об'єктів. Щомісяця представники групи - депутати міськради, фахівці департаменту соцполітики та представники громадськості, виїжджають на локації, аби перевірити, чи відповідають вони вимогам безбар'єрного середовища. Чергова виїзна нарада відбулась на великих об'єктах капремонту та благоустрою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Здорові звички - з дитинства: що покласти школяреві на перекус та які сніданки - корисні?

Закінчити школу не тільки розумним, а й здоровим. Один із важливих аспектів цієї місії - правильне харчування, що вбереже дитину від багатьох хвороб, забезпечить бадьорість і уважність на уроках. Харчові звички, сформовані у дитинстві, зберігаються і в дорослому віці, - зазначають спеціалісти. Тож привчити малечу до культури споживання їжі - пряма відповідальність батьків. Про сніданки та перекуси для школярів - у сюжеті Тетяни Васильєвої.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цариця звірів: леді з сімейства котячих обживається у криворізьких Дубках

У товаристві тварин - царська персона. Столична леді із сімейства котячих обживається на кінній фермі у дендропарку Дубки. Піклування, любові та усіх необхідних умов для комфорту отримує вдосталь, запевняє названий батько тваринки і власник ферми. Більше про життя екзотичної левиці Еліни та інших мешканців ферми розкаже наша Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пізнай КР за QR-кодом: про що розкажуть панно біля криворізького флагштока?

Пізнай КР за QR-кодом. Прапор на одному з найбільших в Україні флагштоків та стели з яскравими панно. Знакових місць із дати 30-річчя незалежності України в Кривому Розі побільшало. Для багатьох городян ці символи в парку Героїв - просто знайомі образи, туристичні візитівки міста. Та якщо хочеться дізнатися більше - досить мати просто телефон з інтернетом, навести на QR-код біля панно - і що буде далі? Перевіряла Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінній Кривий Ріг очима відеооператорів "Рудани"

На календарі - другий місяць осені. Жовтогаряча пора року - у розпалі. Саме час насолодитися ще доволі теплими днями, гуляючи у міських парках. Зробили це і наші відеооператори. На завершення випуску - осіннє місто очима руданівців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертельна розвага заради лайків: в Україні діти нюхають газ заради переглядів у соцмережах

В Україні з’явилося нове небезпечне захоплення серед підлітків – сніффінг. Заради лайків в соціальних мережах діти вдихають небезпечний для здоров’я газ для запальничок і нюхають освіжувачі повітря. Уже є перший смертельний випадок.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
10 жовтня – День художника

Щороку у другу неділю жовтня в Україні відзначається  День художника.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Що подивитись на вихідних: 5 свіжих серіалів, які варті уваги

Коли на вулиці стає прохолодно і особливо не погуляєш, на допомогу приходять захоплюючі серіали, які урізноманітнять осінні вечори.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. +7 +13

У Кривому Розі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. +7 +13

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА