11 жовтня 2021

Конфлікти як частина життя КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Випуск № 118 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
З урахуванням вимог доступності: під час ремонту дороги по Фукса врахують міжнародні норми щодо безбар'єрного простору

У Кривому Розі триває капітальний ремонт дорожнього полотна на вулиці Едуарда Фукса. Комплексна реконструкція передбачає заміну асфальтного покриття, ремонт тротуарів, облаштування велодоріжок, освітлення дороги і пішохідних переходів. Окрема увага - до потреб людей з обмеженою мобільністю. На об'єкті враховані міжнародні норми облаштування автомагістралей елементами безбар'єрного простору.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждала дитина: на пішохідному переході водій збив дівчинку і намагався втекти

Збив дитину на пішохідному переході і поїхав геть. Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дівчинка, сталася учора в Тернівському районі. Як виявилося, водій був під впливом алкоголю. Допомогли зупинити зловмисника інші автомобілісти та випадкові свідки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП у центрі міста: під час зіткнення двох авто постраждала 9-річна дитина

Сьогодні надвечір на вулиці Матусевича сталася ДТП. Зіткнулись легкові Рено і Шкода. Водій Шкоди не постраждав. А от у салоні Рено їхала з 9-річна донька водія - їй знадобилась медична допомога.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вантажівка на боці: на Сонячному зіткнулись легкова Skoda і вантажний Volkswagen

Сьогодні ж сталася ДТП на мікрорайоні Сонячний, навпроти продовольчого супермаркету. На нерегульованому перехресті зіткнулися легкова "Шкода" та вантажний "Фольксваген". Один із учасників аварії отримав травму руки. Як сталося, що вантажівка лягла на бік - намагались розібратися наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На екскурсію - до військової частини: до Дня захисників України у в/ч 3011 влаштували День відкритих дверей

Сьогодні з нагоди Дня захисників і захисниць України молодь міста запросили до військовій частині 3011 Нацгвардії. Тут відбувся День відкритих дверей. Іван Проводов бачив, як проходила зустріч.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обмін досвідом: зустріч криворізьких медиків та експертів з Німеччини і Австрії

Реформу системи охорони здоров'я обговорюють у ці дні криворізькі медики та експерти з Німеччини і Австрії. Які теми на часі - дізнаєтеся з нашого сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепломодернізація палацу: коштом міського бюджету капітально ремонтують ПК "Мистецький"

Палаци культури у Кривому Розі перебувають у комунальній власності міста. Великі промислові підприємства свого часу відмовились від фінансування закладів культурної інфраструктури. Натомість місто надало можливість їм не тільки існувати, а й розвиватися. Адже кожен заклад культури - це не лише база для творчості дорослих і дітей, а й робочі місця для криворіжців. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шкідливий дим осінніх вогнищ: в Металургійному районі провели екологічний рейд

На календарі – середина осені, період листопадів. Як у законний спосіб позбавитись опалого листя та чим небезпечне його спалювання? Про це під час екологічного рейду фахівці поговорили з мешканцями приватного сектору Металургійного району.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінній позитив: у ботанічному саду відкрився Бал хризантем

У криворізькому ботанічному саду - бал хризантем. І хоча немає карет та принцес, вишуканості, барв і позитиву - хоч порціями збирай. Бал хризантем - свято традиційне. Та цьогоріч воно було незвичним. Чим здивував криворізький едем - дивіться у сюжеті нашої рубрики "Осінній позитив".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Куди поїхати в Кривому Розі? Столична команда тревел-проєкту - в гостях на "Рудані"

Ознайомитися з телевізійним світом по той бік екрану. Такою можливістю скористалися учні педгімназії під час екскурсії на телеканал Рудана. Того ж дня наш колектив приймав у гостях колег із столиці - знімальну групу тревел проєкту «Куди поїхати» телеканалу Україна. Що побачили та назнімали? – розкажемо.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки