13 жовтня 2021

Козацькому роду нема переводу КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Сусідські конфлікти КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
З малятами - в теплі: опалювальний сезон у ці дні розпочинається для лікувальних закладів міста

Кривий Ріг цієї ночі почав подавати тепло в лікувальні заклади. Розпорядження про початок опалювального сезону підписав виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул. Уже сьогодні теплоносій отримують десять лікарень. З міського перинатального центру - наш репортаж.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рішення для зими: на засіданні громадської ради міста обговорили тарифне питання

Тарифні реалії цьогорічного опалювального сезону обговорили учасники засідання громадської ради міста. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квіти до монументів: криворіжці вшанували пам'ять земляків - захисників України

14 жовтня вшановують захисників і захисниць України - сучасних військових та героїв різних епох нашої історії. У переддень свята криворіжці поклали квіти пам'яті до меморіалів загиблим захисникам на проспекті Миру.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочисте шикування: у військовій частині 3011 приймали в подарунок від міста службове авто

Сьогодні вітання зі святом приймали нацгвардійці військової частини 3011. Від міста підрозділ отримав подарунок - службове авто для охорони громадського порядку в Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привіти на передову: представники міста відвідали бійців криворізьких підрозділів у зоні ООС

Криворізькі військові в зоні ООС отримали привіти від рідних і всіх земляків. Бійців на передовій відвідали представники міського штабу допомоги військовослужбовцям.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не помітила недоплати майже 50 млн гривень: співробітники ДБР викрили посадовицю фіскальної служби

Не помітила недоплати у 50 мільйонів гривень. Така помилка працівниці податкової під час документальної перевірки Північного гірничозбагачувального комбінату, може обернутися для неї немалим терміном ув'язнення. Про подробиці справи розповіли у держбюро розслідувань.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До криворізького столу: працівників харчової промисловості привітали з професійним святом

У неділю професійне свято відзначатимуть ті, хто робить наше життя смачнішим. Більше тисячі двохсот найменувань продукції виготовляють криворізькі підприємства. Відома наша марка і за кордоном. Працівників харчової промисловості - умільців пекти хліб і виготовляти до хліба - привітали у мерії. З урочистостей - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У пам'ять про Юрія Малькова: в 78-ій школі відкрили меморіальну дошку

У 78-ій школі в Тернівському районі сьогодні встановили меморіальну дошку. Так вшанували пам'ять випускника цього закладу Юрія Малькова. Командир мотопіхотного взводу загинув при виконанні військового обов'язку неподалік Світлодарська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Патріотичний урок: у криворізьких школах зустрічали в гостях представників військових частин

Професія - військовий, покликання - боронити Україну. Напередодні свята захисників в усіх криворізьких школах пройшли патріотичні уроки. Про мир і любов до Батьківщини з дітьми говорили представники військових частин. Тематичну виховну годину бачила і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фоторепортаж з війни: в міському історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка робіт Олексія Куща

Сьогодні в міському історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка "Фоторепортаж з війни". Її автор - журналіст, військовий фотокореспондент Олексій Кущ. В експозиції - 36 світлин.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юрій Вілкул привітав працівників і курсантів Криворізького коледжу Національного авіаційного університету з 70-річчям закладу

Історія Криворізького авіаколеджу розпочалась з школи пілотів. У 1951-му році на її базі було створене училище спецслужб цивільного повітряного флоту. З того часу вміння керувати високотехнологічним транспортом винесли звідси багато поколінь авіаторів. Починали у закладі з викладання усього двох дисциплін, тепер їх - десять. Серед них - найбільш затребувані сучасною авіацією IT- диcципліни. А це - програмні і цифрові засоби управління повітряним трафіком. За 70 років Криворізький фаховий коледж НАУ підготував понад 44 тисячі фахівців. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки