18 жовтня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Гість студії Тетяна Кріпак: з вівторка школи переходять на дистанційне навчання

28 нових випадків коронавірусу, четверо хворих померли, 11- одужало. Така добова статистика по Кривому Рогу. Загальна кількість хворих у місті сягає майже тисячі двохсот людей. Понад 800 пацієнтів стаціонарів отримують кисень, 8 хворих - на апаратах ШВЛ. Ліжка у ковідних відділеннях завантажені на понад 81 відсоток. Кривий Ріг відсьогодні - у червоній зоні. Від завтра і до початку осінніх канікул школярі переходять на дистанційне навчання. Про це говоримо з гостею студії, директором міського департаменту освіти і науки Тетяною Кріпак.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За ламінатом - з сертифікатом: Кривий Ріг відсьогодні живе за правилами карантинних обмежень червоного рівня епіднебезпеки

У Кривому Розі і в області запроваджені обмежувальні заходи, передбачені для червоної зони. Як працюють і чи дотримуються обмежень заклади громадського харчування, супермаркети та спортивні комплекси? Аби довідатись про це - наша знімальна група рушила містом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На порозі нових вимог: з 21-го жовтня починають діяти нові правила перевезень

Червоний рівень епіднебезпеки диктує зміни і в сфері пасажирських перевезень. З 21-го жовтня пасажири, які прямуватимуть до інших областей, окрім квитків, пред'являтимуть сертифікат вакцинації або свіжий тест на ковід. Для когось - це просто поїздка у гості чи в справах, а для інших - щоденна потреба добиратися на роботу. Як планують вирішувати ці проблеми пасажири та як готуються виконувати нові вимоги перевізники - дізнаєтеся з нашого сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збив дитину і втік: підліток у лікарні, порушника розшукала поліція

На дорозі в селищі Широкому водій автівки збив 13-річного хлопчика та втік з місця події. Поліція розшукала порушника. Тим часом постраждала дитина - у криворізькій лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розбили трамвай: по завершенні зміни працівники швидкісного трамвая виявили дірку у стелі вагона

У ніч на 15-те жовтня по завершенні зміни для працівників другого депо швидкісного трамвая щоденна перевірка вагонів завершилась прикрістю. На стельовій обшивці одного з вагонів маршруту №2 чорніли дірки. Хто розбив стелю? Поки що невідомо. На підприємстві Швидкісний трамвай сподіваються на допомогу пасажирів у встановленні зловмисників.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло на пожежі: особу загиблого встановлюють у поліції

16-го жовтня на території першої міськлікарні зайнявся покинутий гараж. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка. Його особу встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відлуння свят: у парку Саксаганському у вихідні пройшов традиційний ярмарок

15-го жовтня у центральному парку Саксаганського району проходив традиційний для свята Покрови ярмарок. Його учасниками були як криворіжці, так і гості з інших міст. Виробники сільгосппродуктів, підприємці сфери громадського харчування, учасники театрального та вокального шоу. Організатори намагались влаштувати не просто ярмарок, а свято для відпочинку цілими родинами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Побували на Хортиці: криворізькі діти відвідали з екскурсією острів козацької слави

Пізнавальний вікенд на острові Хортиця провели криворізькі діти з особливими потребами, а також багатодітні родини. Допомогли у здійсненні поїздки до Запоріжжя депутати міськради та громадська організація "Берегиня душі". Це вже не перша така екскурсія для дітей історико-культурними центрами Дніпропетровщини та сусідніх регіонів. Чимало позитивних вражень юні туристи привезли і з острова козацької слави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Студентський хостел: в гуртожитку КДПУ реалізували проєкт кімнат з підвищеним комфортом

Ласкаво просимо до хостелу. Кривий Ріг першим на Дніпропетровщині втілив у життя проєкт студентських кімнат з підвищеним комфортом. Приміщення розташовані у 4-му гуртожитку КДПУ. Хостел - не для всіх. Але охочі зупинитися в студентських апартаментах вже є.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ігрові локації від "Фросі": у Будинку дитини силами благодійної оргіназації оновили дитячі ігрові майданчики

У Криворізькому Будинку дитини відкрили ігрові майданчики для дітей. Оновлення яскравих локацій - справа доброчинців з благодійної організації «Фрося». Їхня ж ініціатива - і веселі аніматори, що розважали дітей на святі з нагоди відкриття ігрових майданчиків. На сьогодні в Будинку дитини виховуються близько вісімдесяти малюків до п'ятирічного віку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 18.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Андрія Павлова, рідного брата загиблого криворізького мера, знайшли мертвим

Андрія Павлова, рідного брата загиблого мера Костянтина Павлова, знайшли мертвим у Кривому Розі, в його квартирі на вулиці Черняховського.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки