21 жовтня 2021

Ветеринари КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Лайф ФАХ"
Гранд-Каньйон КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "In da KR"
#доберман КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ZОО сторіс"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 21.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
В дорогу - з епіддокументом: відсьогодні для поїздки до іншої області необхідний ковід-сертифікат

Паспорт вакцинації або ПЛР-тест як перепустка до транспорту. Відсьогодні криворіжці подорожують до інших областей з епіддокументами. Про те, як стартували нововведення в Кривому Розі - дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевірки посилять: в об'єктах бізнесу перевіряють дотримання санітарних норм і карантинних вимог

Дотримання санітарних норм і карантинних вимог в об'єктах бізнесу на початку жовтня перевірили представники "Держспоживслужби" та поліції. Тоді у закладах торгівлі, громадського харчування та на ринках зафіксували чимало порушень. Власники - отримали попередження та штрафи. В умовах червоної карантинної зони перевірки посилять.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На медичній передовій: лікарі інфекційки про ситуацію в медзакладі

Дніпропетровщина - у числі областей, де найбільша кількість хворих на ковід. У Кривому Розі за минулу добу зареєстрували 74 нові випадки. З підтвердженим діагнозом у місті майже 1400 людей. Ковідні стаціонари заповнені на понад 86 відсотків. В інфекційній лікарні наразі 190 хворих. Лікарі кажуть, серед їхніх пацієнтів - лише один вакцинований, він отримав першу дозу щеплення. Наш Іван Проводов сьогодні спілкувався з очільницею інфекційки Оленою Партоєвою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Провели в останню путь: сьогодні рідні і колеги попрощалися з Андрієм Павловим

Сьогодні у Кривому Розі провели в останню путь Андрія Павлова, брата загиблого міського голови Костянтина Павлова. Минуло два місяці з часу трагедії у селищі Вільному, як у власній квартирі на вулиці Черняховського був знайдений молодший брат Костянтина Павлова - Андрій. Попрощатися з ним прийшли сьогодні рідні, друзі та колеги.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проти незаконної реклами: у місті демонтують рекламні конструкції, встановлені без дозволу

Зробити місто чистішим від незаконних рекламних конструкцій. Таке завдання ще на початку травня взяв на себе створений при міськвиконкомі відділ з питань реклами. Сьогодні фахівці відділу спільно з працівниками "Кривбасводоканалу" демонтували сітілайти та бігборди у двох районах міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покарання не обминуло: за рішенням суду батьки підлітка заплатили за понівечений трамвай

За незаконні розваги сина відповіли батьки. Жовтневий суд виніс рішення про штраф для батька підлітка, який рік тому обмалював вагон трамвая. За проступок сина родині довелось віддати близько шести тисяч гривень. Історію знає Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждав у вогні: 77-річний чоловік - у лікарні

Учора в будинку на вулиці Уфимській зайнялася квартира. У вогні постраждав 77-річний чоловік. Нині він у лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічна акція: в навчальних закладах Металургійного району сьогодні висадили ялини

Екологічну акцію провели у вісімдесят другому дитсадку в Металургійному районі. Коштом міста тут сьогодні висадили молоді ялини. Стало більше нових дерев і на території шістдесят третьої гімназії. Навчальні заклади - лідери у справі озеленення, кажуть екологи. А загалом по місту цьогоріч планують висадити понад п'ять тисяч дерев та кущів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заборгував дитині

Близько двохсот тисяч українців - у списку боржників по аліментах. Ця цифра щороку зростає. І якщо одні горе-батьки не в змозі виконувати хоча б це з ряду батьківських обов’язків через відсутність доходів чи асоціальний спосіб життя, то інші ухиляються від сплати навмисно. Однак безкарність у цьому питанні - не вічна. З 2018-го закон ускладнив життя неплатників аліментів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінній позитив: кіно по сезону

Осінь як пора року і як настрій. Побороти смуток і навіть депресію здатне мистецтво, переконують знавці кіно. Наш колега Максим Кабір порадить, як розважитись і не піддатися мінорному тону осені.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки