22 жовтня 2021

Обираємо стінку КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Штрих Код. Вдома"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Тарифне питання: тепло для населення в цьому опалювальному сезоні не здорожчає

Тарифи на тепло для населення у місті не зростатимуть. Зміниться ціна теплоносія для бюджетних установ та бізнесу. Про таке сьогодні йшлося на засідання виконкому міської ради. Іван Проводов - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У жовтні 12 тисяч криворіжців отримають допомогу від міста

У жовтні ще понад 12 тисяч криворіжців отримають допомогу від міста. Це загалом понад 17 з половиною мільйонів гривень. Таке рішення в числі інших питань міської програми соцзахисту населення прийняте сьогодні на засіданні міськвиконкому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розпочалась сесія міськради

Розпочалася чергова сесія міськради. Пленарне засідання відбудеться 27-го жовтня. А сьогодні депутати вивчали проєкти рішень сесії. У постійній комісії з питань планування бюджету, економіки та регуляторної політики обговорили фінансові питання. Місто отримало додатковий ресурс на соціальні потреби. Це майже двадцять два з половиною мільйони гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не поділили дорогу: в ДТП на Дніпровському шосе постраждали п'ятеро людей

Сьогодні на Дніпровському шосе зіткнулися одразу кілька авто. Є постраждалі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квартира для дитини: оновлене житло мають відсьогодні двоє дітей під опікою

Турбота про дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. У місті продовжується реалізація програми, спрямованої на допомогу дітям-сиротам. Серед іншого йдеться і про вирішення проблем, пов'язаних з ремонтом їхнього житла. Про позитивний фінал ще однієї "квартирної історії" - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На призов карантин не вплинув: у військкоматах змінився графік прийому громадян

Осінній призов на військову службу розпочався в Україні три тижні тому. Цього разу мають призвати 13 з половиною тисяч осіб. Найбільше призовників - тисяча триста - з Дніпропетровщини. Карантин не вплине на призов, а от з громадянами центри комплектування та соціальної підтримки працюють за новим графіком.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З лісу - в села: у сусідніх з Кривим Рогом районах побільшало лисиць, разом з тим зростає ризик захворювання на сказ

Дика тварина - лисиця, усе сміливіше приходить у села та навіть в міста. Гостини частішають восени. Людей непокоїть така ситуація, адже хижаки не лише шкодять домашньому господарству, але й переносять сказ. При цьому лисиці, кажуть мешканці сіл, з роками все менше бояться підходити до людських дворів. Власне розслідування провела у Новолатівці наша журналістка Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За два дні - старт: з понеділка розпочинається голосування за проєкти громадського бюджету

З понеділка у Кривому Розі стартує голосування за проєкти нового конкурсу "Громадський бюджет". Сьогодні представники експертних груп збиралися, аби обговорити усі нюанси процесу голосування. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Демонтаж фасадної реклами: на Соцмісті сьогодні демонтували незаконно розміщений рекламний щит

Вчора - сітілайти та бігборди, сьогодні - фасадні рекламні щити. У місті продовжується демонтаж незаконних інформаційних об'єктів - носіїв реклами. Відповідність зовнішньої реклами правовим нормам контролюють міська інспекція з благоустрою та відділ з питань реклами. Із Соцміста - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знешкодили боєприпаси: піротехніки знищили десять застарілих снарядів, знайдених у полях

Про знайдений у полях застарілий снаряд часів другої світової рятувальники довідались від мешканців села Зелене Поле Криворізького району. Місце знахідки перевірили - і виявили ще декілька схожих небезпечних раритетів. Військовий арсенал, що пролежав у землі понад пів віку, знищили піротехніки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпека на дитячому майданчику: на дитину впала гілка з дерева

Прогулянка у сквері ледь не завершилася великою бідою. Такий випадок стався вчора у Металургійному районі. На чотирирічну дитину, яка бавилася на дитячому майданчику, впала гілка з дерева. Продовження історії - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінній позитив: побачити осінь по-іншому - без хандри

Нелегко відшукати позитив, коли не хочеться вставати з ліжка, коли за вікном іде дощ, коли все менше тепла і світла. Фахівці стверджують, причини осінньої хандри - біологічні. Та не піддаватись смутку і максимально зберегти позитивний настрій - можливо. Як саме - досліджував Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки