26 жовтня 2021

Жінка на смітнику КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Помічники янголів"
Вечірка в стилі Хеловін КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Kids Space"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 26.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Смертельна ДТП на Марійській: в аварії загинув водій Таврії

Сьогодні вранці рух вулицею Світлогірською та довколишніми шляхами був паралізований. На вулиці Марійській зіткнулись п'ять авто, серед них - і маршрутка. Водій одного з автомобілів загинув. Як з'ясувалося, один з учасників ДТП - співробітник поліції. Обставини справи вивчає держбюро розслідувань. Ігор Кононенко - з місця ДТП.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За гроші - від армії: ДБР затримало співробітника райвійськкомату на хабарі

Співробітники Державного бюро розслідувань затримали начальника одного з відділів Криворізького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки, який обіцяв за хабар допомогти призовнику уникнути проходження строкової служби. Один із призовників змінив прописку та став на облік у районному центрі комплектування. Посадовець центру повідомив хлопцю, що він підлягає призову на строкову службу, проте може відкупитися від служби за тисячу доларів. Прямо під час передачі цієї суми підполковник був затриманий.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Темпи - високі: за добу провакциновано понад 4 з половиною тисячі криворіжців

По Кривому Рогу за минулу добу зареєстровано 127 нових випадків коронавірусної хвороби. 12 людей померло. 68 одужало. З діагнозом Covid-19 у місті лікується тисяча 688 пацієнтів. Майже 900 з них - у стаціонарах. Семеро пацієнтів підключені до апаратів штучної вентиляції легень. Завантаженість ліжок у медзакладах міста сягає 78-ми відсотків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пункт вакцинації: на залізничному вокзалі запрацював пункт щеплення проти коронавірусу

Пункт відправлення і призначення, він же і пункт вакцинації - Кривий Ріг Головний. На залізничному вокзалі, як на інших вокзалах Укрзалізниці, запрацював пункт щеплення проти ковіду. Вже зранку у приміщенні - чимала черга. Ірина Павленко розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рятувальники вакцинуються: показник щеплених у ДВГРЗ - понад 97 відсотків

Щеплених проти коронавірусу - майже сто відсотків. Такими темпами проходить вакцинація співробітників державного воєнізованого гірничо-рятувального загону. Докладніше - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зарічний змінюється: більшість опитаних мешканців житломасиву позитивно оцінюють результати вже зробленого

Тисяча жителів 4-го Зарічного взяли участь в опитуванні про хід комплексного благоустрою мікрорайону. 85 відсотків опитаних позитивно оцінюють результати того, що вже зроблено в житломасиві. Іван Проводов бачив, як змінюється Зарічний.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тіло на коліях: на вокзалі Кривий Ріг виявили тіло молодого чоловіка

Сьогодні на вокзалі Кривий Ріг Головний на коліях виявили тіло 25-річного чоловіка. Обставини його загибелі розслідує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
П'яний і агресивний: затримали чоловіка, що викрав мікроавтобус та кидався на патрульних

Викрав маршрутку, вибив ворота, врізався в легковик, кидався на правоохоронців. Учасником такого сумнівного екшну в стилі комп'ютерної гри став криворіжець, який хильнув зайвого. Про фінал історії - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Причини встановлюють у поліції: двох літніх людей знайшли мертвими у квартирі

Літнє подружжя знайшли мертвими у їхній квартирі в Металургійному районі. За попередніми висновками, чоловік, якому було 86 років, вчинив самогубство. Причину смерті його дружини має встановити судово-медична експертиза.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забив до смерті: поліція затримала нападника, що побив перехожого

Забив до смерті. Правоохоронці затримали 24-річного раніше судимого чоловіка. Той побив перехожого 55-ти років. Удари молодика виявились смертельними для постраждалого. Причини такої жорстокої розправи з'ясовує нині поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки