28 жовтня 2021

Річниця визволення КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 28.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 28.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Вдарився у стовп і загорівся: у ДТП на Волгоградській загинув чоловік, ще двоє - у лікарні

Один загиблий і двоє постраждалих - результат аварії, що сталася вчора о пів на дев'яту вечора на вулиці Волгоградській. Легковик врізався в електроопору і спалахнув. На місці ДТП працювали пожежні, поліція і медики.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тариф на тепло для криворіжців залишиться на рівні минулорічного: рішення сесії міської ради

Для того, щоб зберегти в цьому сезоні ціну опалення для криворіжців на рівні минулого року, місто витратить 567 мільйонів гривень. Таке рішення було прийняте на сесії міськради. Разом з тим для бюджетних організацій ціна природного газу, яку встановив НАК "Нафтогаз України", складе майже 16 тисяч 400 гривень за тисячу кубів. При цьому реальні механізми компенсації бюджетам міст за оплату тепла в школах, дитсадках, лікарнях на цей рік не передбачені. Усі витрати лягають на місцеві бюджети.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бажаючих не меншає: щодня центр вакцинації на Алмазній приймає в середньому 250 людей

Щеплення за добу отримали понад чотири з половиною тисячі криворіжців. Такий показник утримується в місті упродовж останніх днів, кажуть у міськздраві. А в пунктах вакцинації засвідчують - бажаючих зробити щеплення не меншає.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У зоні обмежень: правила і відповідальність за порушення у червоній карантинній зоні

Криворіжці другий тиждень - у зоні червоного рівня коронавірусної небезпеки. Вона передбачає застосування суворих карантинних обмежень і цілком реальні штрафи за порушення. Хто несе відповідальність і як відстояти своє право - про це у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школи - на канікулах: за наказом Міносвіти канікули в Україні продовжили на тиждень

Канікули в українських школах продовжили ще на тиждень. Епідситуація не дозволяє розпочати навчальний процес і в Кривому Розі.  

За вимогою уряду, в українських школах червоної зони зможуть працювати без обмежень лише співробітники, які пройшли вакцинацію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спогади фронтової медсестри: ветерана Емілію Балабас привітали з Днем визволення України

Сьогодні відзначається день визволення України від нацистів у роки Другої світової війни. Особливий він для криворізьких учасників бойових дій. Фронтовики діляться спогадами про воєнні дороги і приймають вітання зі святом. В гостях у фронтової медсестри Емілії Балабас були і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждалим від насильства: близько сорока криворожанок отримали підтримку в кабінеті медико-психологічної допомоги

Вже п'ять років Фонд ООН у галузі народонаселення у співпраці з Благодійним Фондом "Здоров'я жінки і планування сім'ї" за підтримки уряду Великої Британії створюють в містах України пункти невідкладної допомоги. У них надається медико-психологічна підтримка жінкам, що постраждали від насильства. Один із сімнадцяти таких пунктів діє і в Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежа за легендою: на підприємстві "Кривбасвибухпром" провели спільні навчання

Зайнялася спецтехніка. Таку умовну надзвичайну ситуацію ліквідували сьогодні на підприємстві "Кривбасвибухпром". На території автотранспортного цеху тренувалися фахівці аварійно-рятувальних підрозділів Кривого Рогу. Ці навички допоможуть під час виконання реальних службових завдань, зазначають організатори навчань.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітали Наталію Собчинську з перемогою в міжнародному марафоні

42 кілометри під силу, коли ти сильний духом. У Молдові відбувся міжнародний марафон, героїнею якого стала Наталія Собчинська. Вона перемогла у категорії спортсменів, що мають спинальні проблеми. Через війну на Сході уродженка Селідового вже кілька років, як переїхала до Кривого Рогу. Попри проблеми зі здоров'ям, жінка не залишає спорт. Регулярно тренується та стійко приймає найскладніші життєві і спортивні виклики.  

Докладніше про історію людини з непростою долею, якій під силу будь-які дистанції - дивіться в неділю о 20-ій 30 у програмі "Постфактум".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Риба на зимівлі: з першого листопада до першого квітня в Україні діятимуть обмеження на вилов риби

Риба на зимівлі: з першого листопада вилов риби на так званих зимувальних ямах заборонений. Це стосується рибалок як промислового, так і любительського лову. Що зміниться уже із понеділка - дізнавалася у фахівців Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки