05 листопада 2021

Небезпека поліомієліту КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Обираємо диван КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Штрих Код. Вдома"
Кава як мистецтво КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Весілля в Малинівці КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Експонат"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пожежа на Свято-Миколаївській: сьогодні вранці горіла будівля прокуратури

Сьогодні вранці на Свято-Миколаївській вулиці сталася пожежа. Зайнялося в будівлі прокуратури. На щастя, займання було локальним. Люди не постраждали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відсторонення від роботи невакцинованих працівників: наказ МОЗ набуває чинності 8 листопада

Вже з понеділка невакцинованих працівників очікує відсторонення від роботи без збереження заробітної плати. Про це повідомляє МОЗ. Йдеться про представників професій, для яких вакцинація проти коронавірусу є обов'язковою. В міністерстві повідомили: залишаться без зарплати тільки ті працівники, які відмовляються від вакцинації. При цьому щеплені однією дозою зможуть працювати далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І вітчизняні, і заморські: скільки коштує зварити борщ на сім'ю у розпал сезону овочів?

Овочі та фрукти здорожчали. Експерти кажуть: на прилавках все менше вітчизняної городини. Тож і ціни на неї майже як на закордонні плоди. Що почім на ринку Соцміста та скільки коштуватиме зварити борщ на сім'ю, - розбиралася Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заради доброї справи: станція переливання крові запрошує криворіжців стати донорами

Нині обласна станція переливання крові у Кривому Розі відчуває велику потребу у донорах. Запаси крові та її компонентів зменшились до критичної кількості. Водночас щохвилини у місті є пацієнти, яким терміново необхідна кров. Медики станції кажуть: червона карантинна зона і відсутність сертифікату про вакцинацію - не перешкода донорству. Та запрошують криворіжців долучитися до цієї гуманної справи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На фінішній прямій: комісія з питань доступності перевірила умови для маломобільних людей на вулиці Фукса

Умови доступності дорожньої інфраструктури на вулиці Едуарда Фукса для маломобільних людей перевіряли сьогодні учасники виїзної комісії. Реконструкція автомагістралі - на завершальному етапі. Подробиці - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Працювати для людей: у Тернівському районі привітали представників соціальної сфери

У найближчу неділю працівники соціальної сфери відзначатимуть своє професійне свято. В Тернівському районі їх привітали сьогодні. Подробиці далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Для якісного очищення: ремонтують обладнання на Центральній станції аерації

Кривбасводоканал веде ремонти обладнання на Центральній станції аерації. Ці об'єкти очищення каналізаційних стоків були запущені в роботу ще в 60-х роках минулого століття. Тему продовжить Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки