07 листопада 2021

Шукаю лікаря: чи є життя без декларації з фахівцем сімейної медицини?

В часи пандемії все більшої ваги набуває персона лікаря. А мати сімейного лікаря - питання нагальної необхідності. Нині чимало криворіжців - у пошуках свого фахівця сімейної медицини. Хтось досі не уклав декларацію, а чийсь лікар звільнився. Які шанси знайти сімейного фахівця, як отримати медичну допомогу, не маючи декларації, чи можуть вакцинуватися проти ковіду ті, кого немає в базі електронної системи охорони здоров'я? Відповіді на ці актуальні питання шукала Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ковід і психічне здоров'я: фобії, депресії, стреси - грізні супутники пандемії коронавірусу

Лікарі стверджують: коронавірус торкнувся не лише фізичного, а й психічного здоров'я кількох груп населення одразу - тих, хто сам переніс захворювання, чиї близькі хворіли на ковід і тих, хто боїться захворіти. Фобії, депресії, стреси - неприємні супутники пандемії. І тут не обійтися без спеціалізованої допомоги, кажуть криворізькі психіатри. Будь-які психічні та неврологічні розлади лікуються на ранніх стадіях. Важливо вчасно звернути увагу на зміни у самопочутті та звернутись до спеціаліста. Тетяна Васильєва - про цю грань коронавірусної епідемії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Назбирати на старість: чи готові криворіжці до переходу до накопичувальної системи пенсійного забезпечення

Мінсоцполітики України планує через два роки запровадити систему обов’язкових накопичувальних пенсій. Відтак українці збиратимуть собі на старість додатково. Хтось робить це вже зараз. Юристи кажуть, така ініціатива має певні ризики. Про підводні камені та переваги накопичувальної пенсії, про державні та приватні фонди, які вже зараз беруться за цю справу - у сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Український лев вдома: ексклюзивне інтерв'ю Євгена Хитрова по поверненню зі США

Український лев - удома. Зірковий криворізький боксер Євген Хитров повернувся до Кривого Рогу зі Сполучених Штатів Америки. Цього разу - надовго. Які плани у чемпіона світу? Чи вийде він в ринг знову? Всі подробиці гучного камбеку - в нашому ексклюзивному інтерв'ю з Євгеном Хитровим. Розповідає Олег Ендрексон.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто свята і почуттів: криворізька Єйфелева вежа і справжній Париж, що надихає на творчість

Осінь у Парижі, як і весна, найкращий час для тревел-турів, кажуть ті, хто побував у столиці лаванди, моди та круасанів. Проте Кривий Ріг має й свою частинку Парижа. Невеличка Ейфелева вежа після реставрації знову на своєму звичному місці - у центрі парку Ювілейного. Саме вона надихає на спогади тих, кому вдалося мандрувати і творити у Парижі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
«Амністія» для псевдощеплених. Купив фальшивий сертифікат? Зізнайся й вакцинуйся

«Амністія» для псевдощеплених. В Україні хочуть дозволити щеплення від коронавірусу людям, які зізнаються, що отримали фальшиві довідки про вакцинацію. Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізькі спортсмени стали призерами Відкритого чемпіонату з тхеквондо

4-7 листопада у Сумах відбувся Відкритий командний чемпіонат України серед дорослих та юніорів із тхеквондо. У змаганнях взяла участь команда Дніпропетровської області, у складі якої були і криворіжці.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Новий хайп. У криворізькому швидкісному трамваї підліток справив нужду з вікна

Безглузде графіті на будівлях, у переходах та в транспорті - серед підлітків-вандалів більше не мейнстрім. Схоже, з'явився новий хайп - мочитися з вікна трамвая. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Я з тобою розлучаюсь: у Кам'янському жінка загинула під колесами авто після розмови з чоловіком. Відео 18+

У м. Кам'янське сталася трагедія – в районі мосту через річку Дніпро загинула жінка. Відбулося це за дивних обставин.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі в парку "Саксаганський" триває патріотична презентація музею АТО. Завітайте!

Кривий Ріг сьогодні зустрічає патріотичну презентацію «Дніпро патріотичний», що проходить в межах Всеукраїнської акції «Патріотичні екскурсії Україною».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Кіноман-вікенд. Добірка кращих фільмів з Еммою Стоун. Який ваш улюблений?

Відомій голлівудській акторці Еммі Стоун виповнилося 33 роки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі сьогодні очікується хмарна погода. Без опадів. + 1 + 10 градусів

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Кривому Розі буде вкрите хмарами. Без опадів. + 1 + 10 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА