08 листопада 2021

Випуск № 121 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Випуск № 121 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Фотосесія з позначкою 18+ КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Законний піар КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Кладовище Коксохіму КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Територія тиші"
Дюна КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 08.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Або вакцинація - або відсторонення від роботи

 

Сьогодні набуває чинності наказ Міністерства охорони здоров'я про затвердження професій, виробництв і організацій, працівники яких підлягають обов'язковому щепленню. Відсьогодні працівники, що не отримали бодай одну дозу вакцини проти ковіду, мають бути відсторонені від роботи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Автівка збила підлітка на "зебрі"

Сьогодні вдень на Вечірньому бульварі автомобіль Volkswagen збив 14-річного підлітка. Дорожньо-транспортна пригода сталася на пішохідному переході. Нині хлопець - у лікарні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі В'ячеслава Волка вкотре перенесли

Сьогодні у Саксаганському райсуді мало відбутись засідання у справі В’ячеслава Волка, однак судовий розгляд вкотре перенесли. Нагадаємо, влітку 2017-го року біля будівлі Саксаганської райради проходили навчання резервістів, під час яких інструктор тяжко поранив оператора місцевого сайту з бойової зброї.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повертає на зиму: синоптики прогнозують нічні морози вже на цьому тижні

Повертає на зиму? Синоптики закликають виймати з комода зимові речі. Найближчим часом уночі по області очікується мороз до мінус дев'яти градусів. Утім, удень пануватиме ясна погода спокійного листопаду. Обласні синоптики прогнозують до десяти тепла. Дощитиме на цьому тижні тільки завтра.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Працювати по-білому: триває робота з легалізації працівників спортивних закладів

Працювати по-білому. У місті триває робота з легалізації найманих працівників. Серед інших перевіряються об'єкти малого та середнього бізнесу, які здійснюють діяльність у сфері спорту.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коштом міського бюджету: цьогоріч у Кривому Розі оновили понад сто ліфтів

Цьогоріч у Кривому Розі оновили більше ста лІфтів. Загалом в житлових будинках міста - їх понад три тисячі. Сьогодні один з реконструйованих лІфтів запрацював у будинку по проспекту Гагаріна.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки