12 листопада 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Міністр охорони здоров'я: понад 90 відсотків пацієнтів у ковідних стаціонарах - невакциновані

Досі високі темпи вакцинації у місті ще зростають. За минулу добу щеплення отримали майже 6 тисяч криворіжців. Всього у місті провакциновано близько 317-ти з половиною тисяч людей. А в Україні з початку вакцинальної кампанії повний курс вакцинації вже пройшли майже 12 мільйонів людей. Як заявили у МОЗ, у середньому кожен п'ятий дорослий українець повністю вакциновані від коронавірусу. Серед тих же, хто нині лікується в ковідних стаціонарах, 90 відсотків - невакциновані пацієнти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В умовах червоної зони: як карантин вплинув на бізнес - розповіли криворізькі підприємці

Майже місяць Дніпропетровщина - серед регіонів червоної зони. В умовах жорстких обмежень намагаються зберегти власну справу представники малого і середнього бізнесу. Більшість із них зізнаються - втрачають прибуток вже зараз. Про підтримку від держави - поки що лише наміри. Підприємці більше сподіваються на послаблення обмежень та покращення епідситуації ближче до новорічних свят.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Громадський бюджет" назвав переможців: в наступному році будуть реалізовані майже 60 проєктів

 

Сьогодні відбулось підсумкове засідання ради конкурсу проєктів "Громадського бюджету". Переможцями конкурсу стали 59 із 109-ти проєктів. Громадський бюджет 2022-го року склав майже 30 мільйонів гривень. Його затвердять на найближчій сесії міськради.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Автомагістраль на Фукса: вже у цьому місяці реконструйована дорога запрацює наповну

Вже у цьому місяці сучасна автомагістраль на Фукса запрацює наповну. Нині роботи з ремонту дороги завершуються. Вже повністю укладений асфальт на проїжджій частині, проведена заміна всіх комунікацій, змонтоване світлодіодне освітлення. В обидва боки рухається транспорт, тролейбуси та автобуси працюють за звичайним графіком. Новою дорогою проїхалась сьогодні вранці наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легковик збив пішохода: в ДТП на об'їзній у бік Зарічного загинув чоловік

Учора в Покровському районі в ДТП загинув молодий чоловік. Легковик збив пішохода на об'їзній дорозі в бік Зарічного. Поліція з'ясовує обставини пригоди.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні - день боротьби з пневмонією: як розпізнати запалення легень - поради пульмонолога

12-те листопада - Всесвітній день боротьби з пневмонією. Це гостре інфекційне захворювання дихальних шляхів ще називають запаленням легень. Про пневмонію варто знати більше, щоб розпізнавати її прояви і вчасно звертатися до лікаря, зазначають криворізькі пульмонологи. Продовження теми - в сюжеті Тетяни Васильєвої.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зелені екотехнології: на виконання міської екологічної програми великі підприємства практикують новітні методи відновлення земель

Однією з проблем промислового Кривбасу є запиленість повітря. Міська екологічна програма передбачає заходи, які повинні проводити великі підприємства для покращення ситуації. Сьогодні наші журналісти побували на Північному комбінаті, де успішно вже кілька років застосовуються зелені екотехнології. Про це - в сюжеті Надії Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Осінь - пора сезонних загострень

Обережно осінь. Саме на переході в холодну пору року загострюються хвороби серцево-судинної системи, наголошують кардіологи. Рекомендації лікарів, як уникнути ускладнень хронічних хвороб у цей період - у сюжеті Валерія Кожухаря.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дах для безпритульних: будинок нічного перебування в умовах червоної зони не змінив режиму роботи

З настанням холодів приходить важка пора для людей без постійного місця мешкання. В Кривому Розі безпритульні можуть на певний час знайти дах над головою в Будинку нічного перебування, що у Покровському районі. А з настанням морозів тут традиційно розгортають цілодобовий пункт обігріву. Чи змінився режим роботи установи в умовах карантину – знають наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Яскраве місто: у Тернівському районі з'явився новий стінопис, ще один - у роботі

У нестандартний спосіб прикрасив локації Тернівського району місцевий художник РамІн Будда. ВІн створив яскравий мурал на бетонній огорожі сміттєвого майданчика. На цьому не зупинився – уже в роботі його другий арт-об’єкт під назвою "Україна - це ти". Він радуватиме тернівчан на огорожі парку Північного.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі спортсмени стали призерами на чемпіонаті з вільної боротьби у Києві

Із 9 по 12 листопада у Києві тривав чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2005-2006 років народження.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки