15 листопада 2021

Пітер Пен КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 122 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 15.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Через тиждень - до школи: депутати міськради сьогодні розглянули петицію про відновлення очного навчання

Вже за тиждень криворізькі школярі повернуться за парти. Такі плани у міського департаменту освіти і науки. Ця тема звучала сьогодні і в сесійному залі. Їй присвятили електронну петицію. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кар'єри у центрі міста: за і проти. Дві петиції на одну тему, та з протилежними вимогами

Дві пов'язані одна з одною, та з протилежними вимогами. Такі петиції теж розглядали сьогодні на позачерговій сесії міськради. Обидві - стосувалися діяльності підприємств "Рудомайн" та "Української гірничодобувної компанії", що розробляють Південний і Північний кар'єри, розташовані практично у центрі міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цінний вантаж: криворізькі лікарні з ковід-стаціонарами отримують сучасне обладнання

Цінний вантаж - в допомогу медикам. Криворізькі лікарні, які мають стаціонари для хворих на коронавірус, отримують нову техніку та сучасне обладнання для ефективної роботи. Про підсилення ресурсного потенціалу третьої лікарні - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тіло біля під'їзду: поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві

Біля під'їзду одного з будинків у Металургійному районі виявили тіло чоловіка. За попередньою інформацією правоохоронців, сталося вбивство. Детальніше - розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пілотний проєкт: восьмеро криворізьких дітей з діагнозом ДЦП - у Харкові на реабілітації

Відновлення та лікування - в першій українській столиці. Криворізькі діти з діагнозом ДЦП вирушили на реабілітацію до провідного профільного закладу - харківського інституту протезування. Про новітні медичні методики і про старт пілотного проєкту - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Риба для криворізьких річок: десять тисяч мальків випустили у водойму представники всеукраїнського рибальського клубу

У суботу в парку Мершавцева дорослі і малі криворіжці захоплено спостерігали небуденну картину. У річку запустили близько десяти тисяч мальків різних видів коропів, а також білого амура і товстолобика. Саме ця риба є корисною для акваторії нашого міста, пояснюють представники Всеукраїнського рибальського клубу "Флагман". Вони вже вдруге провели в Кривому Розі акцію зариблення Інгульця та Саксагані. Срібнобоке поповнення водойми бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Льодове королівство: у Криворізькому цирку відбулась прем’єра шоу на льоду

Льодове королівство. Шанувальники циркового мистецтва мають гарну новину - у Криворізькому цирку відбулася прем’єра. У новій програмі сплелися і казка, і шоу, і традиції цирку, і грація фігурного катання. Побачити виставу криворізькі глядачі зможуть до 12-го грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Docudays UA у Кривому Розі: сьогодні в місті презентували програму мандрівного кінофестивалю

18-ий Міжнародний фестиваль документального кіно Докудейс мандрує містами України. Відсьогодні він - і в Кривому Розі. На презентації програми фестивалю та на показі першої стрічки - "Невидимі", побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки