21 листопада 2021

Запит на справедливість: через три місяці після загибелі криворізького мера у справі - більше питань, ніж відповідей

15 листопада минуло три місяці з дня смерті Костянтина Павлова. Стільки ж часу криворіжці очікують на чесне і об'єктивне встановлення обставин трагедії. Досі питань - більше, ніж відповідей. Олена Павловець збирала думки юристів, експертів та близьких загиблого мера про хід розслідування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Актуальне питання: що треба знати про запалення легень - поради фахівця

На минулому тижні в Кривому Розі із пневмонією було госпіталізовано близько пів тисячі хворих. Які бувають пневмонії - запитувала у фахівців Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартував інноваційний проєкт: криворізькі діти з ДЦП - на лікуванні і реабілітації у провідному українському інституті

Кращі ліки, сучасні тренажери та провідні українські лікарі. У таких умовах нині проходять відновлення близько десяти криворізьких дітей з діагнозом ДЦП. Їх у рамках інноваційного пілотного проєкту прийняв Харківський науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності. Олег Ендрексон повернувся з Харкова, де спілкувався з лікарями та організаторами проєкту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розфарбувати листопад: майстри петриківського розпису зроблять сезон довгих вечорів веселішим

Яскрава петриківка - у сірі дні листопада. Коли попереду сезон довгих вечорів, петриківка - те, що треба, аби зробити їх яскравішими. Кривий Ріг - місто, де петриківське мистецтво розвивається наповну. Допомагають самі майстри з Петриківки, які давно мешкають у нашому місті. На одному з майстер-класів побувала Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кожен день новий: історії руданівців до професійного свята

16 листопада 1924 року в Харкові вийшла в ефір перша передача Українського радіо, а вже за 70 років, у 94-му, цей день присвятили працівникам радіо, телебачення та зв'язку, до яких нині долучилися й представники інтернет-ЗМІ. Цікаво, що телеканал Рудана на рік старший за цей офіційно визнаний професійний день. Тож у руданівські 28 нашим телевізійникам є про що розказати. Альона Ільченко переповість.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мотодень: змаганнями на новому треку гонщики завершили сезон-2021

Сезон мотокросу в Кривому Розі офіційно завершено. Днями місцеві спортсмени та гості з інших міст і областей випробували новий трек у Тернівському районі. Змагання проходили у товариському форматі. Про переможців та призерів гонок двоколісних знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі від ковіду лікуються 2330 пацієнтів, 14 померли, 113 - у важкому стані

По Кривому Рогу за минулу добу зареєстровано 211 нових випадків коронавірусної хвороби. З діагнозом Covid-19 у Кривому Розі лікуються 2330 пацієнтів, з них 215 - не мешканці міста.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Не дав себе обігнати. Авто мешканця Дніпропетровщини обстріляли на дорозі

На Кіровоградщині місцевий мешканець обстріляв автомобіль жителя Дніпропетровщини. Пригода сталася 19 листопада близько 23-ої години на автодорозі поблизу селища Новоархангельськ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Криворізькому районі чоловіка на смерть затисло кабіною вантажівки

20 листопада о 16.50 на вулиці Садова у селищі Софіївка, під час ремонту вантажного автомобіля, чоловіка затисло кабіною.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Воля - найбільша цінність нації. 21 листопада - День гідності і свободи

Сьогодні в Україні відзначають важливе національне свято -  День Гідності та Свободи. Воно було започатковане з 2014 року, з нагоди початку двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні у Кривому Розі буде хмарно. Без опадів. +1 +10 градусів

Як прогнозують синоптики, протягом усього дня у Кривому Розі триматиметься хмарна погода. Без опадів.+1 +10 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА