24 листопада 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 24.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 24.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Бюджетна сесія: сьогодні депутати міськради ухвалили бюджет міста-2022

Бюджет Кривого Рогу на 22-ий рік - прийнятий. Сьогодні на пленарному засіданні сесії міськради депутати підтримали проєкт бюджету на наступний рік. Його доходи і видатки складають понад дев'ять мільярдів сімсот мільйонів гривень. Пріоритет у видатках - соціальна підтримка криворіжців і розвиток міста. Іван Проводов - із сесійного залу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бюджет у цифрах: скільки грошей у місті спрямують на медицину й освіту

Понад чотири мільярди гривень - таку суму з міського бюджету в 2022-му році спрямують на підтримку освітньої та медичної галузей. Як планується використати ці гроші - обговорювали сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безкоштовний проїзд буде: у бюджеті передбачені видатки на продовження проєкту

У наступному році криворіжці продовжать користуватись комунальним транспортом безкоштовно. Це - унікальна програма для України. І на фоні здорожчання транспортних послуг в інших містах, має вагоме соціальне значення для городян. Як засвідчив аналіз, з початку реалізації проєкту, кількість криворіжців, що віддають перевагу комунальному транспорту, зросла на третину.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Про соціальну складову бюджету міста: гість студії - Інеса Благун

Про соціальну складову бюджету міста на наступний рік поговоримо з гостею студії. Це Інеса Благун - директор міського департаменту соціальної політики.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
60 діб під вартою: двом неповнолітнім нападникам сьогодні обирали запобіжний захід

Сьогодні в Центрально-Міському суді обирали запобіжний захід двом неповнолітнім, які у понеділок увечері на вулиці Українській напали на жінку 48-ми років. Підлітки жорстоко побили, зґвалтували та пограбували жертву. Жінку в непритомному стані доправили до лікарні. Зараз вона у тисячці. У злочині підозрюють двох хлопців ромської національності, з якими у потерпілої стався конфлікт. Обом - вручено підозру.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перший сніг: уночі на дорогах міста працювала спеціальна техніка

Учора в Україні випав сніг. Сипало цієї ночі і в Кривому Розі. Вперше у цьому сезоні на вулиці масово виїхала снігоприбиральна техніка - посипати дороги. Як повідомляють у мерії, з першої години ночі і до ранку на дорогах працювало 12 одиниць техніки. Використано майже 150 тонн протиожеледної суміші. Роботи продовжили і вдень - посипали пішохідні переходи і проблемні ділянки доріг. Справжня зима - попереду. Тож криворіжцям нагадали про зимові моменти правил благоустрою та поведінки на дорогах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварія на Володимира Великого: мотоцикліст загинув, його пасажирка - в лікарні

Вчора близько шостої вечора у Саксаганському районі сталася ДТП. По вулиці Володимира Великого рухався мотоцикл. Неподалік перехрестя з вулицею Генерала Радієвського він зіткнувся з легковиком Хюндай. Водій мотоцикла загинув на місці. Його 18-річна пасажирка - з травмами у "тисячці".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
16 днів проти насильства: правники і поліцейські проводять онлайн лекції для школярів і педагогів

До всесвітньої акції «16 днів проти насильства» правозахисники спільно з поліцейськими проводять триденний захід для школярів і педагогів. Лекції в онлайн форматі проходять тричі на день. Тема – профілактика протидії домашньому насильству. Деталі акції - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Готуємось до "чорної п'ятниці": наскільки реально зекономити у день тотальних розпродажів?

Сьогодні ще середа, та в місті вже пахне чорною п’ятницею. Як готуються до розпродажу у великих магазинах? Як оцінюють свої шанси зекономити криворіжці? Про це - далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Другому підлітку, підозрюваному у згвалтуванні та побитті криворожанки, обрали запобіжний захід

У Центрально-Міському районному суді обрали запобіжний захід для другого підозрюваного у жорстокому побитті, зґвалтуванні та пограбуванні 48-річної криворожанки. Як ми повідомляли, трохи раніше суд залишив під вартою на 60 діб першого з підлітків.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки