30 листопада 2021

Мамо, я буду блогером КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Kids Space"
Насильству - стоп КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 30.11.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Уряд посилює правила карантину для жовтого рівня епідемічної небезпеки

З 9 грудня в Україні почне діяти оновлений перелік професій з обов'язковою COVID-вакцинацією. До нього додали працівників підприємств у сфері управління центральних органів виконавчої влади і тих, що надають соціальні послуги, закладів реабілітації та захисту прав дітей, підприємств стратегічного значення для економіки та безпеки держави, як-от «Укрпошта», «Укрзалізниця». Також уряд посилює правила карантину. Вони набудуть чинності 6 грудня. З цієї дати навіть у жовтій зоні бізнес працюватиме за правилами червоної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оновлення для дитсадка: в дошкільному закладі у Тернівському районі встановили нову огорожу

Ідеї, що отримали найбільшу підтримку криворіжців у цьогорічному конкурсі Громадський бюджет, стають реальністю. У Тернiвському районі в дошкiльному закладі "Золота рибка" віднедавна - нова огорожа. Про оновлення садка - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вода у фото і відеороботах: визначились переможці міського конкурсу "Вода - джерело життя"

У місті назвали переможців заочного конкурсу фото, відеоробіт та рекламних роликів про воду як джерело життя. Молодь, що брала участь у творчому проєкті, доводила: не тільки підтримує принципи дбайливого ставлення до природних ресурсів, а й вміє розповісти про своє бачення через власні роботи. А їх надійшло на конкурс більше двохсот. Сьогодні відбулося нагородження кращих у різних номінаціях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реабілітація дітей: перша група криворізьких пацієнтів повернулась із лікування та відновлення у харківському НДІ

В ці дні у Харківському НДІ протезування курс лікування та реабілітації отримує вже друга група криворізьких дітей з діагнозом ДЦП. Перші вісім малих пацієнтів успішно повернулися додому. У закладі під наглядом спеціалістів діти провели три тижні. Інноваційний пілотний проєкт між двома містами розвиватиметься й надалі, - розповідають організатори.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі пораненого оператора: слухання відбудуться за три тижні

Засідання суду у справі пораненого оператора В`ячеслава Волка, що мало б відбутися сьогодні, перенесли. Не з"явилися свідки та сам потерпілий. Як повідомив суддя Валерій Попов, триває вивчення письмових доказів у справі. До слухань у залі суду повернуться за три тижні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проїзд у маршрутках здорожчає на гривню: відзавтра криворіжці їздитимуть в маршрутних таксі по 8 гривень

Завтра - по вісім. З 1-го грудня вартість проїзду в маршрутках збільшиться на одну гривню. Оголошення про це з'явилося у криворізьких маршрутних таксі. Перевізники посилаються на здорожчання пально-мастильних матеріалів та запчастин. Тим часом проїзд у комунальному транспорті для всіх криворіжців залишається безкоштовним. Деталі - в сюжеті Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевзуваємо авто на зиму: чому і коли слід змінювати літню гуму на зимову

Восени автовласники традиційно задаються питанням, коли ж найкраще змінювати літню гуму на зимову. Одні радять орієнтуватись на середньодобову температуру і перевзувати авто, щойно вона встановиться на рівні плюс чотири градуси. Інші рекомендують дочекатися перших морозів. Хай там як, але змінити літню гуму на зимову таки доведеться, резюмують фахівці. Ігор Кононенко розбирався у тому, які зимові шини найбільш якісні, як їх вибирати і коли взувати.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміна маршруту: відзавтра зміниться схема руху маршрутного таксі номер 295

Відзавтра зміниться схема руху маршрутного таксі номер 295. У компанії "Північ Транс", що виконує перевезення на цьому маршруті, повідомляють: запровадили зміни, аби уникнути небезпечних перехресть та розворотів маршруток. І запевняють - змінений маршрут суттєво підвищить безпеку перевезень пасажирів та скоротить час у дорозі за рахунок уникнення заторів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ніжне серце: волонтери організували майстер-клас для дітей

Любов і тепло своїми руками. У неділю благодійники "Червоного Хреста" і фонду "Сундучок" організували для дітей майстер-клас. Ініціативу підтримали кілька десятків відвідувачів соціального центру. Як створювали "ніжне серце" - бачив Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки