01 грудня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 01.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Трагедія на дорозі: на Дніпровському шосе мати з дитиною опинились під колесами вантажівки

Сьогодні надвечір у Довгинцівському районі сталася смертельна аварія. Під колеса вантажівки потрапила жінка з дитиною.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вогонь забрав життя: в Металургійному районі під час пожежі виявили тіло чоловіка

Вчора у приватному секторі Металургійного району в покинутій оселі виникла пожежа. Рятувальники, що прибули за викликом, виявили обгоріле тіло чоловіка. З початку року криворізькі надзвичайники ліквідували понад дві тисячі двісті пожеж. На жаль, загинуло від вогню шістнадцять людей, ще двадцять шість - постраждали внаслідок пожеж.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нововведення з першого грудня: що зміниться в Україні з початком зими

З 1 грудня в Україні зросли прожитковий мінімум та мінімальна зарплата – це передбачено держбюджетом. До цих показників прив’язані пенсії, соціальні виплати та податки, які також змінились. А ще відсьогодні набуває чинності закон про електронну реєстрацію місця проживання. Тепер реєстрація буде доступна в сервісі «Дія». Докладніше про нововведення, що прийшли в Україну в перший день зими, розкаже Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кошти на розвиток освітньої галузі міста в 2022 році: гість студії - Тетяна Кріпак

Три мільярди дев'ятсот мільйонів гривень. Таку суму в наступному році отримає освітня галузь у нашому місті. На що спрямують кошти? Про це поговоримо з директором міського департаменту освіти і науки Тетяною Кріпак.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День червоної стрічки: сьогодні - Всесвітній день боротьби з ВІЛ-СНІДом

Сьогодні - всесвітній день боротьби зі СНІДом. Криворіжці долучилися до традиційних акцій. Представники фонду «Мережа» організували пункти безкоштовного ВІЛ-тестування на двох локаціях у місті. Чи багато було охочих дізнатися про свій статус - бачив Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Буде соляна кімната: Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю став переможцем конкурсу проєктів

Для дитячого оздоровлення. Проєкт Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю дітей став переможцем конкурсу "Громадський бюджет". В наступному році в закладі з'явиться власна соляна кімната. Більше про ідею знає Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вогні свята: на Алеї каштанів засяяла новорічна ілюмінація

Настрій - за календарем. У перший день зими "Алея двохсот каштанів" засяяла по-святковому. Вже відсьогодні тисячі різнобарвних вогнів даруватимуть позитив і новорічні емоції криворіжцям та гостям міста. Як запалювали настрій - бачив Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інклюзивний дитмайданчик: у Тернівському районі відкриють місце дозвілля для дітей з інвалідністю

Незабаром ще один інклюзивний дитячий майданчик відкриється в Тернівському районі. Такий проєкт на конкурс "Громадський бюджет 2021" подали батьки дітей з інвалідністю. У ході голосування багато криворіжців підтримали цю ідею. Нині будівництво простору для дитячого дозвілля з елементами інклюзії - у розпалі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гірники міняють професію: на Північному комбінаті пройшов конкурс аматорських фільмів "Кіно з зірками"

"Кіно з зірками". Таку назву отримав фестиваль аматорських фільмів для працівників Північного комбінату. Про зміну амплуа та креативне змагання гірників - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки