02 грудня 2021

Кочубеївські штольні КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "In da KR"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Загинув робітник: під час виконання робіт у шахті чоловіка присипало рудою

Сьогодні поліція отримала повідомлення про смертельний випадок на одній із шахт у місті. Загинув робітник, який виконував роботи підвищеної небезпеки. Правоохоронці розпочали розслідування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Основні роботи завершені: на дорозі по вулиці Фукса встановлюють знаки та огородження

Ремонт автомагістралі між 173-м кварталом та житломасивом Піонер майже завершено. Наразі там встановлюють дорожні знаки та огородження, наносять розмітки на велодоріжках. Основні роботи виконані повністю, звітують дорожники. Іван Проводов бачив, як виглядає дорога сьогодні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ліквідували діяльність наркосиндикату: поліцейські затримали 14 учасників злочинної організації

У Кривому Розі викрили діяльність одного з потужних угруповань, яке займалось збутом метамфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах, а також вирощувало коноплю на замовлення. Щомісячно реалізовувався товар на більш ніж 11 млн гривень. У результаті спецоперації поліцейські затримали 14 учасників злочинної організації. Як повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі, найближчим часом суд має обрати їм запобіжний захід.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця - у допомогу батькам: у криворізьких школах триває тестування електронної системи

Контроль за відвідуванням школи дітьми та за харчуванням школяра. Таку можливість надає батькам розширений функціонал картки криворіжця. У школах стартувала реалізація міського проєкту розвитку електронних сервісів. Нині триває етап випробування. Продовження теми - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пенсії підвищили: у кого з пенсіонерів і на скільки зростуть пенсійні виплати у грудні?

У грудні для літніх громадян України збільшаться мінімальні пенсії через підвищення прожиткового мінімуму. А зважаючи на те, що у кожного пенсіонера - свій напрацьований стаж, то і збільшення у кожного буде різне. Кому і на яке підвищення пенсії можна сподіватись - розбирався Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Авітаміноз: як подолати? Поради лікаря для попередження розвитку дефіциту вітамінів

З приходом зими змінюється не тільки погода за вікном, а й стан організму. Нерідко здорова людина відчуває занепад сил, сонливість та поганий настрій. Причина, кажуть лікарі - в сезонному авітамінозі. Як уберегти баланс амінокислот, мікроелементів та вітамінів - ми розпитували у сімейного лікаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Висадили ялівець: у двох навчальних закладах з'явилися нові хвойні насадження

Цілий рік - у зеленому вбранні. Поступово подвір'я навчальних закладів поповнюються молодими деревами і чагарниками. Сьогодні дух наближення новорічних свят відчули в 69 школі та 129 дитсадку. Там з'явилися нові хвойні насадження. Надія Шевченко розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Працювати по-білому: орендарям земельних ділянок роз'яснюють переваги легального працевлаштування

Офіційно працевлаштовані: про результати роз'яснювальної роботи з орендарями земельних ділянок інформують у міському департаменті регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин. З початку року фахівці перевірили більше трьохсот п'ятдесяти об'єктів на предмет легалізації трудових відносин.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято близько: у різних районах міста засяяла святкова ілюмінація

Свято у дорозі, а настрій вже відчувається. Малеча, та і дорослі теж - із захопленням спостерігають, як надвечір вулиці стають різнобарвно-світлими. Яскрава ілюмінація вже засяяла у багатьох районах міста. Проїхалась кількома святково підсвіченими мікрорайонами і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смертельний випадок на шахті "Артем-1": працівника присипало уламками руди

Сьогодні уночі на шахті "Артем-1" «АрселорМіттал Кривий Ріг» стався нещасний випадок - загинув працівник.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Запахло хвоєю. У 69-й криворізькій школі та 129-му дитсадку висадили кущі ялівця

Цілий рік - у зеленому вбранні. Поступово подвір'я навчальних закладів оздоблюються молодими деревами і чагарниками. Сьогодні дух наближення новорічних свят відчули в 69-й школі та 129-му дитсадку. Там з'явилися нові хвойні насадження.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки