03 грудня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Кошти у бюджеті міста на розвиток інфраструктури: гість студії - Олександр Катриченко

Особливості бюджету на наступний рік, розвиток інфраструктури міста, пріоритетні плани. Про все це поговоримо з гостем студії. Це заступник міського голови Олександр Катриченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робота кар'єрів у центрі Кривого Рогу: місто наполягатиме на виконанні «Рудомайном» та «УГК» екологічної програми

У Кривому Розі знову обговорювали проблеми роботи підприємств "Рудомайн" та "Українська гірничодобувна компанія" у центрі міста. Мешканці міста, представники гірничодобувних підприємств, державних контролюючих органів, громадськості взяли участь у другому засіданні робочої групи. Подробиці - в сюжеті Валерія Кожухаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли людські рештки: поліція розпочала розслідування

В Центрально-Міському районі під час технічних робіт чоловік знайшов людські кістки в каналізаційному колодязі. Про це одразу ж повідомив правоохоронцям. У поліції повідомляють - розпочали розслідування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевірте борг перед Пенсійним фондом: фахівці попереджають про нову шахрайську схему

Фахівці Пенсійного фонду застерігають криворіжців від неперевіреної інформації. Та розповідають про випадки шахрайства, зафіксовані останнім часом. Йдеться про липові борги ФОПів перед Пенсійним фондом. А тому спеціалісти радять підприємцям обов'язково перевіряти подібні повідомлення через месенджер.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
90 років театру: поважний ювілей відзначив колектив криворізького академічного театру імені Шевченка

Цієї осені минуло 90 років з дня створення Криворізького академічного театру драми та музичної комедії імені Шевченка. Через складну епідситуацію святкування цієї дати перенесли - ювілейні урочистості провели сьогодні. Як це було - бачив Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поки - без вироку: суд у справі Аміни Менго таки наближається до завершення

Судовий процес у справі Аміни Менго триває вже п'ятий рік. За цей період було змінено як суддів, так і адвокатів з обох сторін. Сьогодні в ході судового процесу відбулися помітні зрушення. Справа дійшла до дебатів. За аргументами, доводами та клопотаннями, що прозвучали в суді, спостерігав Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затишно і тепло: в Інгульці капітально відремонтували дитячий садок на 150 місць

Після ремонту і робіт із тепломодернізації на житломасиві Інгулець розпочав роботу дитсадок номер 255. Що змінилося у закладі - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Адресна допомога: завдяки перемозі в конкурсі Громадський бюджет відкрилось соціальне відділення у терцентрі

Відділення адресної допомоги відкрите для відвідувачів територіального центру Центрально-Міського району. Цей соціальний проєкт став переможцем конкурсу Громадський бюджет у минулому році. Цьогоріч - був реалізований. Нині послугами цього відділення користуються більше тисячі пенсіонерів. Що це за послуги і хто може їх отримати - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легалізація праці громадян, зайнятих у сфері підприємництва

Легалізація праці громадян, зайнятих у сфері підприємництва. До цієї роботи залучені спеціалісти структурних підрозділів виконкому міськради. Зокрема і міське управління комунальної власності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Святкові вогні: у місті прикрашають вулиці і проспекти до новорічних свят

Час розваг та здійснення бажань - на порозі. Новорічні ялинкові красуні, гірлянди й тематичні прикраси вже зараз додають настрою мешканцям різних районів нашого міста. Новорічним вбранням та особливою святковою атмосферою зустріли нашу знімальну групу Саксаганський та Інгулецький райони.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місто мого серця: Кривий Ріг - у номінації головної туристичної церемонії Ukraine Tourism Awards

Кривий Ріг увійшов до номінації “Місто мого серця” на головній туристичній церемонії країни Ukraine Tourism Awards 2021. Це щорічна подія, мета якої - звернути увагу на важливість туризму у сфері економіки держави. 8-го грудня стартує онлайн голосування за номінантів. А 17 грудня у столиці відбудеться гала-шоу та церемонія нагородження переможців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки