08 грудня 2021

Онлайн-шахраї КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ПРАВОкуємо"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 08.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Стратегічні напрямки: інститут розвитку міста Кривого Рогу звітував про підсумки року

Сьогодні на засіданні міськвиконкому звіт про роботу за рік представив Інститут розвитку міста Кривого Рогу. З подробицями - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейтинг районів

Посилення відповідальності виконавчих органів районних рад перед міською територіальною громадою. У наступному році місто продовжить оцінювати рейтинг районів. У 2021-му систему оцінювання роботи райвиконкомів за різними напрямами запровадив мер Костянтин Павлов. Для підвищення ефективності виконання владних повноважень передбачені додаткові дотації кожному району міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальні виплати для криворіжців

На сьогоднішнє засідання міськвиконкому було винесено понад два десятки питань соціального спрямування. Матеріальну допомогу отримають дві тисячі криворіжців. На це з міського бюджету спрямують 7 мільйонів гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маршрутка збила чоловіка на пішохідному переході

Учора на мікрорайоні Південного комбінату на пішохідному переході мікроавтобус збив літнього чоловіка. Від отриманих травм 72-річний пенсіонер помер. Деталі з'ясовує поліція.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На роботу - з сертифікатом: відзавтра в Україні розширюють перелік професій, для яких вакцинація - обов'язкова

Відзавтра набуває чинності наказ Кабміну про розширення переліку професій, для яких вакцинація проти COVID-19 є обов'язковою. Як повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, вимога поширюється зокрема на працівників соціальних закладів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За ґрати-за підроблені сертифікати: Жовтневий суд виніс вирок криворіжцю, який підробляв свідоцтва про вакцинацію

За ґрати - за фальшиві сертифікати. Жовтневий суд виніс вирок криворіжцю, який підробляв свідоцтва про вакцинацію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ринок праці вимагає: у Кривому Розі обговорили питання взаємодії влади, роботодавців та закладів профтехосвіти у підготовці кадрів для регіону

Дніпропетровська обласна федерація роботодавців України провела у Кривому Розі нараду щодо розвитку галузі профтехосвіти. До обговорення запросили керівників міст, районів та освітніх закладів, представників підприємств регіону. Вони зазначали: ефективна співпраця органів місцевого самоврядування, роботодавців та освітян - ключовий фактор у підвищенні якості підготовки кадрів. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стрілянина у гаражному кооперативі

Чоловік влаштував стрілянину у Покровському районі. Його затримали правоохоронці, які вилучили з гаража зловмисника чимало боєприпасів та зброї.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втілили проєкт Громадського бюджету: У Тернівському районі оновили містечко для зимових розваг

Проголосували за проєкт "Громадського бюджету" - отримали оновлене новорічне містечко. В Тернівському районі, на площі біля палацу культури "Південний", вже вирує святковий настрій. Враження тернівчан збирала Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Час для розваг: діти з сімей ГО "Берегиня душі" відвідали розважальний комплекс FUN PARK

День розваг влаштували днями для сімей з громадської організації "Берегиня душі". Похід до розважального центру організувало міське управління підприємництва. Вікторія Добровольська була разом з дітьми на ігрових локаціях.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки