09 грудня 2021

Актори КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Лайф ФАХ"
Садиба Івана Харіна КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "In da KR"
Захистити права КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 09.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пройшло 90 днів для визначення місцевих виборів

Дату виборів мера Кривого Рогу досі не призначили. Однак 90-денний термін, протягом якого, згідно із законом, Верховна Рада мала назвати дату виборів міського голови, сплив. Рішення про призначення виборів парламент приймає за певною процедурою. Міська рада надсилає відповідний пакет документів до профільного комітету, потім це клопотання розглядає комітет і голосують народні депутати в залі Верховної Ради. Криворізька міськрада прийняла рішення про дострокове припинення повноважень мера Костянтина Павлова 25-го серпня.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пішохід під колесами

У Саксаганському районі на зебрі збили літнього чоловіка. Наразі постраждалий на лікуванні. Деталі дорожньої пригоди з'ясовує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квартира на новий рік: коштом міського бюджету відремонтували житло для двох братів-сиріт

Квартира під Новий Рік. Кривий Ріг - перше місто в Україні, де вже тривалий час проводиться капітальний ремонт квартир, єдиними власниками яких є діти-сироти та позбавлені батьківського піклування. Усі витрати бере на себе бюджет міста. Сьогодні виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул вручив ключі від капітально відремонтованої двокімнатної квартири братам Бурлаченкам. Подробиці у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сесія стартувала: депутати сьогодні обговорили питання черги денної в постійних комісіях

Сьогодні стартувала чергова сесія міської ради. Зранку депутати працювали у профільних комісіях. Валерій Кожухар продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За розбитий трамвай - за ґрати: поліція встановила особи хуліганів, що вчинили безлад у вагоні

Правоохоронці встановили особи хуліганів, що кілька днів тому вчинили безлад у трамваї та побили пасажира. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі діда Міхея

Розгляд так званої справи діда Михея вдруге поспіль відклали. Чоловіка обвинувачують у вбивстві чотирьох людей та незаконному поводженні зі зброєю . Засідання мало відбутися в Жовтневому райсуді. Причина перенесення справи – неявка одного з учасників процесу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Музика народного дому

Зустріч з друзями, оригінальна вистава та новорічні подарунки. Таким насиченим видався вечір у Народному домі. Про подорож до країни мистецтва, настрій учасників свята та гостей – наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змагання з профмайстерності: розпочався регіональний відбір Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine

Cьогодні в двох закладах профтехосвіти Кривого Рогу розпочався регіональний відбір Всеукраїнського конкурсу WorldSkills Ukraine. Перукарі та закрійниці змагалися в криворізькому навчально-виробничому центрі. Про це розкаже Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Європа на полотні: у бібліотеці на Поштовому відкрилась виставка картин Богдана Шиптенка

Євротури - у пейзажах. У бібліотеці для дорослих на проспекті Поштовому діє виставка криворізького художника Богдана Шиптенка. Майстер "смачного живопису" трохи змінює жанр. Що нового в богданових картинах - дізнавалася Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки