13 грудня 2021

Секрети святкового макіяжу КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
Криза віри. Гроші КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 126 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дніпропетровщина - у жовтій зоні епіднебезпеки

Дніпропетровщина, Київ та ще 12 регіонів України - у жовтій зоні епідемічної небезпеки. Це наразі найбільша карантинна зона в Україні. У МОЗ відзначають стійке зниження захворюваності громадян на коронавірус. Сьогодні міністр охорони здоров'я анонсував рішення про додаткову дозу протиковідної вакцини.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кращі ідеї: у Кривому Розі відзначили переможців конкурсу Громадський бюджет-2022

Кошти міського бюджету - для реалізації потреб городян. У Кривому Розі відбулося нагородження переможців конкурсу "Громадський бюджет-2022". Якими ідеями надихалися автори - дізнавався Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Співпраця з харківськими медиками: чергова група дітей вирушила на лікування і реабілітацію до Харкова

Реабілітація - у провідному медичному закладі України. В рамках співпраці нашого міста та Харкова маленькі пацієнти з діагнозом ДЦП продовжують лікування в НДІ протезування. Днями одна група дітей повернулась до міста, інша - вирушила до Харкова.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ковідні гроші надійдуть від НСЗУ: криворізькі медики нарікають на затримку державних виплат

Сьогодні понад двадцять медиків міського структурного підрозділу 16-ої лікарні, до складу якої нині входить і восьма лікарня, зібрались біля адмінбудівлі медзакладу. Медики нарікали на затримку зарплати і так званих "ковідних" коштів, недоотриманих від Національної служби здоров'я України.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Горіла вантажівка: люди не постраждали

Цієї ночі палало на вулиці Телевізійній. На тимчасовій стоянці зайнявся вантажний автомобіль марки Мерседес. Вогонь відчутно пошкодив авто, люди в пожежі не постраждали.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято на Північному комбінаті: на підприємстві відзначили кращих працівників року

З моменту виробництва першої тонни залізорудного концентрату на Північному гірничозбагачувальному комбінаті минуло 58 років. За традицією, у трудовому колективі відсвяткували день народження підприємства та відзначили кращих працівників року.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Танцююча осінь: переможці та лауреати Всеукраїнського фестивалю отримали нагороди

У вихідні в палаці культури "Центральний" нагородили учасників Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Танцююча осінь". Його учасниками були цього року пів тисячі представників різних міст України. Була на церемонії нагородження та поспілкувалася з володарем гран-прі фестивалю наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фотосесія для мам: до річниці громадської організації "Інтерни" влаштували для своїх учасниць дефіле в етностилі

Мами - в кадрі. Громадська організація "Інтерни" влаштувала для криворожанок фотосет в етностилі. Кожна мама-учасниця мала вбрання на вибір, був професійний мейк-ап, а далі - фотосесія й дефіле. Для мам, діти яких мають тяжкі захворювання, такий подарунок під ялинку - доречний і незабутній. Ірина Павленко - розповість деталі.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ворожіння на Андрія: як у давнину проводили андріівські вечорниці

Вечорниці у ніч на Андрія. З 12-го на 13-те грудня кілька століть тому молодь розважалася по-особливому - ворожінням. Дівчата, а рідше - і хлопці, намагалися дізнатися про свою долю на молодіжних зібраннях. Зараз забави на Андрія мають здебільшого пізнавальну мету. А от чи цікаво це сучасній молоді - дізнавалась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки