17 грудня 2021

Новий рік в ресторані КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 17.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Чому досі не призначили дату виборів криворізького мера? - голова парламентського комітету Сергій Власенко

Народний депутат Сергій Власенко у своєму виступі під час розгляду питання про призначення виборів в окремих містах України дорікнув "Слугам народу". Відзначив - дату виборів криворізького мера досі не призначено, оскільки питання про позачергові вибори в Кривому Розі так і не було поставлене на голосування. Нагадаємо, це питання було терміново зняте з порядку денного засідання Верховної Ради перед самим голосуванням. Сьогодні у парламенті — останній пленарний день цього року.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Немає підстав: суд не задовольнив клопотання облпрокуратури про взяття під арешт Євгена Удода та відмовив у відстороненні його від посади

Немає підстав. Суд першої інстанції не задовольнив клопотання облпрокуратури про взяття під арешт першого заступника мера Кривого Рогу Євгена Удода, а також відмовив у відстороненні його від займаної посади. Засідання суду пройшло сьогодні у Дніпрі. Як заявляв раніше Євген Удод, він вважає справу сфабрикованою і не має намірів переховуватись, тож особисто приїхав до суду. У ході засідання представники обласної прокуратури, яка відкрила проти Євгена Удода справи десятирічної давнини, не змогли надати суду докази для задоволення своїх клопотань повною мірою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квартира для дитини: оновлене житло мають відсьогодні дві сестри у прийомній родині

У Новий рік - в оновленому інтер'єрі. У Кривому Розі двоє дівчаток отримали від міста ремонт у їхній старій квартирі. Тепер, кажуть сестри, помешкання не впізнати. Загалом це вже ювілейна, 50-та квартира, оновлена коштом міста у межах програми з ремонту квартир, єдиними власниками яких є діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. На входинах у Покровському районі побувала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Досвід і виважені рішення: привітали зі святом пенсіонерів і ветеранів системи МВС України та Нацполіції

Вдячність за досвід та виважені рішення. Сьогодні у Кривому Розі привітали зі святом пенсіонерів і ветеранів системи МВС України та Національної поліції. На урочистому прийомі відзнаки від міста отримали колишні правоохоронці, що у різні роки виконували найвідповідальніші завдання під час служби в органах внутрішніх справ.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ФОПи у столиці: криворізькі підприємці долучились до акції протесту під Верховною Радою

Криворізькі підприємці сьогодні долучились до акції протесту у столиці. Під Радою вимагали, щоб нардепи підтримали законопроєкти про касові апарати. Натомість законотворці їх не почули. І вже з 1 січня 2022 року підприємці мають в обов'язковому порядку використовувати реєстратори розрахункових операцій. Перенести обов'язкове введення касових апаратів ще на рік Верховна Рада відмовилась. Питання не вдалося включити до порядку денного, оскільки рішення не підтримала необхідна кількість депутатів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збили пішохода: молодий чоловік відбувся подряпинами

Сьогодні на пішохідному переході біля міськвиконкому легковик Деу збив молодого чоловіка. На щастя, пішохід відбувся тільки подряпинами на обличчі. На місці пригоди працювали правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Постраждалий у лікарні: на шахті "Октябрська" шматок породи травмував кріпильника

Учора близько опівдня на шахті "Октябрська" ПАТ "КЗРК" від падіння шматка породи отримав травми 35-річний кріпильник. Чоловік нині - в тисячоліжковій лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято правників: представники криворізької адвокатури приймали вітання з професійним святом

Дев'ятнадцятого грудня своє професійне свято відзначатимуть українські адвокати. А сьогодні кращі представники криворізької адвокатури приймали вітання у мерії. Своїми секретами успіху у професії - поділилися з нашою знімальною групою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Першими страждають діти і молодь: у Криворізькій райраді обговорили протидію поширенню наркоманії

У Криворізькій райраді відбулось виїзне засідання обласної координаційної ради з протидії поширенню наркоманії серед неповнолітніх. Участь у ньому взяли представники поліції, освітяни, медики та громадськість.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прохання до земляків: родина важкохворої криворожанки просить підтримати її на шляху до одужання

Тяжкохвора прикута до ліжка Олена просить земляків підтримати її на шляху до одужання. На боротьбу з раком потрібні значні кошти. Родина допомагає, як може, але фінансово їм дуже складно. Як допомогти - розкаже Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки