19 грудня 2021

Життя після ковіду: що таке постковідний синдром та як повернутись до активного режиму після коронавірусу?

Постковідний синдром. Після двох років коронавірусної пандемії лікарі все частіше вживають цей термін та все більше звертають увагу на наслідки, які хвороба лишає по собі. Від чого залежить швидкість відновлення здоров'я пацієнтів та як під час новорічних свят не додати собі шкоди, якщо постковідний період ще не минув? Про все це дізнавалась у спеціалістів Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Право на захист: понад тисячу триста клієнтів центру безоплатної правової допомоги отримали цьогоріч підтримку фахівців установи

Люди стали більш обізнаними, вчаться захищати свої права та законні інтереси, а фахівці - допомагають їм у цьому. Так говорять про свою роботу представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Розповідають - торік майже тисяча двісті, а за нинішній неповний рік - вже понад тисяча триста клієнтів центру отримали правову підтримку фахівців за рахунок держави. Як звернутися до центру і на яку допомогу можна розраховувати - знає Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чиї підписи? ОСББ, що з'явилось влітку в Тернівському районі, не почало свою діяльність - мешканці оскаржують законність його створення

Випадки створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків без згоди їхніх мешканців. Останнім часом в Україні такі оборудки - не рідкість. Фіксують подібне і у Кривому Розі, розповідають місцеві юристи. Зіткнулися з проблемою і мешканці одного з будинків у Тернівському районі. Розповідає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День святого Миколая: звідки прибув і чим прославився святий, що приніс сьогодні подарунки дітям під подушки?

Сьогодні день святого Миколая - улюблене свято малечі. Микола Чудотворець здавна вважається покровителем Кривого Рогу. Про історію і традиції свята - в сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смачна прикраса: імбирні, медові, кольорові - святкові пряники, які наближують Різдво

Пряник - під подушку на Миколая, на ялинку чи під святкове дерево. Солодкий тренд, який прийшов до нас із західних країн, уподобали й українці. Тож смачні сувеніри на Новий рік - не лише солодощі. Передсвяткова розвідка про пряники - від Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як на Миколая святкували - головну ялинку відкривали. Фоторепортаж

У Кривому Розі відчувається наближення Новорічних свят: кілометри гірлянд і мільйони вогників прикрашають вулиці та парки, підсвічують алеї та будівлі, щоб створити містянам святковий настрій.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Криворізькому цирку стартувала програма "Новорічні пригоди в країні казок"

Сьогодні у Криворізькому цирку стартувала нова програма "Новорічні пригоди в країні казок".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Не прогавте шанс! У Кривому Розі вперше стартує музичний хіт-парад "Art-Voice"!

У Кривому Розі стартує перший у місті музичний хіт-парад "Art-Voice"!

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ой, хто Миколая любить: 5 цікавих фактів про Миколая Чудотворця

День Святого Миколая в Україні щороку відзначають 19 грудня. Більшість з нас знає лише, що Миколай – це святий, що є традиція класти під подушку подарунки від Святого Миколая – чемним дітям і… чемним дорослим.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
9-а перемога поспіль! Криворізький боксер Ігор Шевадзуцький переміг поляка

Криворізький Халк, боксер Ігор Шевадзуцький, продовжив переможну серію! Поляк витримав усі 6 раундів. Це вже 9-та перемога Ігоря Шевадзуцького, який цього разу взяв гору над Камілем Соколовськи.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
В Україні зафіксували перший випадок "Омікрону"

Перший потенційний випадок нового штаму коронавірусу під назвою "Омікрон" виявили в Україні. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Учора поблизу Кривого Рогу врізалися вантажівка «MAN» та легковик «ЗАЗ Sens», водій загинув

18-го грудня о 20:42 сталася дорожньо-транспортна пригода на автошляху Н-11 «Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв», за межами міста Кривий Ріг. В аварію потрапили вантажний автомобіль «MAN»  та легковик «ЗАЗ Sens».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки