20 грудня 2021

Розмальований птах КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 127 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 20.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Друге життя вагона: у січні на чотирнадцятий маршрут вийде реконструйований трамвай

На комунальному підприємстві "Швидкісний трамвай" капітально відремонтували черговий трамвай. За останні кілька років силами місцевих фахівців оновлено понад десяток вагонів. У новому році Кривий Ріг отримає ще 6 капітально модернізованих та 15 нових трамваїв.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кардинальне рішення: голову Тернівської райради відправили у відставку

У Тернівському районі місцеву владу представляють 38 депутатів від шести політичних сил. 17 грудня чергове засідання сесії райради завершилось переобранням голови. Емоції в сесійному залі, аргументи депутатів та результат голосування бачив Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Що в платіжках за тепло: "Криворіжтепломережа" - про складові тарифу на опалення

Підприємці по всій країні неприємно вражені платіжками за тепло. Суми в них - вищі від минулорічних у кілька разів. У «Криворіжтепломережі» прокоментували тарифи на опалення. На підприємстві пояснили - така ситуація склалася тому, що з цього року ФОПи платять за диференційованими тарифами. А вони залежать від ринкової ціни на газ - згідно з меморандумом, що був підписаний Офісом Президента, Прем'єр-міністром, керівництвом «Нафтогазу» та іншими учасниками у столиці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зіткнення спричинило пожежу: водій легковика загинув в автомобілі

18 грудня увечері на Миколаївській трасі неподалік в’їзду до Кривого Рогу легковик потрапив під колеса фури. Зіткнення спричинило пожежу. Водій Део Ланоса загинув у своєму автомобілі.  

А сьогодні вранці не розминулися маршрутне таксі та легковик Джилі. ДТП сталася на вулиці Піхотинській у Центрально-Міському районі. Незначних травм зазнали двоє пасажирів маршрутки. Наразі правоохоронці з'ясовують обставини пригоди.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вейпи, айкос, аромат: з тютюну, сигарет і вейпів мають зникнути смакові добавки

В Україні заборонять деякі види цигарок, а придбати "електронку" не можна буде, навіть якщо покупцеві вже 18. До таких новин після прийняття спеціального законопроєкту слід звикати українцям, які палять. Про ключові моменти тютюнової законотворчої інновації - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новорічна сцена - щодня: яскраве шоу у парку Героїв відкрило сезон зимових свят

У день Святого Миколая у Кривому Розі урочисто відкрили ялинкове містечко. Кілометри гірлянд, мільйони вогників, ялинка - вісімнадцятиметрова красуня та святкова сцена з розважальною програмою для усіх, хто вирішив свято Миколая провести біля головної ялинки міста. Гостей свята розважали казкові герої, серед яких і символ 2022-го року – Тигр. Новорічне шоу бачила і наша Людмила Нижник.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі гіди - кращі: на церемонії головної туристичної премії відзначили наших земляків

Криворізькі гіди - кращі. У столиці відбулася урочиста церемонія нагородження переможців головної туристичної премії країни. Серед переможців і номінантів Ukraine Tourism Awards 2021 - наші земляки. Представники Кривого Рогу витримали серйозну конкуренцію: у конкурсі брало участь більше сотні претендентів на перемогу з усієї України. Ігор Кононенко розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сто добрих справ від АрселорМіталл Кривий Ріг

Компанія «АрселорМіттал Кривий Ріг» втілює у життя програму «100 добрих справ». У межах проєкту працівники підприємства подавали свої ініціативи. Заявки на фінансування обирали члени журі, не маючи інформації про авторів. Про вже реалізовані проекти – дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагороди бійцям АТО-ООС

 

П'ятеро криворізьких ветеранів бойових дій у зоні АТО-ООС та шестеро волонтерів отримали відзнаки Дніпропетровської обласної ради з нагоди Дня Збройних Сил України.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки