22 грудня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 22.12.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Зима навідалась: на дорогах міста працювали пів сотні одиниць техніки, використали 500 тонн посипки

Сніжна зима нарешті навідалась до Кривого Рогу. З вечора вівторка і до ранку середи на дорогах працювала спецтехніка. За прогнозами, у п'ятницю в нашому регіоні очікується сильний снігопад. Комунальні служби до роботи готові, - кажуть у мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тарифи на воду

В Україні зростуть тарифи на воду. Таке рішення прийняв сьогодні у Києві національний регулятор. Подорожчає водопостачання та водовідведення і у Кривому Розі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Землю - громаді: скандал довкола передачі землі у Криворізькому районі набув резонансу в Україні

Депутатським мандатом - за власний інтерес. Землю громаді: перепоною до прийняття цього рішення став скандал у Криворізькій райраді. У центрі - депутати міської ради від "Слуг народу". Учора Денис Векленко, Максим Трач та Олександр Фастовець разом із сотнею молодиків увірвались до будівлі райради. Подія - резонансна вже для всієї країни. У медіа заявляють - причина небажання Слуг віддавати 5 тисяч гектарів землі на користь громади: лікарів, вчителів та воїнів АТО - підприємницька діяльність першого номера у списку Слуг народу у міськраді депутата Фастовця.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спортленд: у парку Ювілейному готується до відкриття майданчик для воркауту

У парку Ювілейному готується до відкриття зона активного відпочинку і розваг. «SPORTLAND» - це ще один проєкт міського конкурсу "Громадський бюджет", що реалізований у Довгинцівському районі. Новостворену зону для воркауту відвідала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Для малих пацієнтів: коштом міського бюджету закупили постільні комплекти для стаціонарів дитячих лікарень

Ковдри та білизна для маленьких пацієнтів. Міська влада виділила бюджетні кошти на придбання постільних комплектів для стаціонарів дитячих лікарень. Валерій Кожухар поспілкувався з працівниками медзакладів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі В’ячеслава Волка

Сьогодні у суді відбулося засідання у справі пораненого оператора інформпорталу В’ячеслава Волка. У липні 2017-го біля будівлі Саксаганської райради проходили навчання резервістів. Інструктор із бойової зброї вистрелив у шию журналісту. Сьогодні на засідання з'явилися всі учасники процесу. Суд продовжив допит свідків. Щоправда, прибув лише один з них. Іншим - не вручили повістки через невстановлене місце перебування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали підозрюваного у вбивстві

Сьогодні в під'їзді одного з будинків у Саксаганському районі виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями. Правоохоронці затримали підозрюваного.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Передноворіччя в Ботанічному саду: де і як вирощують зелений символ Нового року

Передноворіччя в ботанічному саду цього року як ніколи казкове. На ялинах, соснах і смереках - білі снігові шапки. За три дні ботсад зачиниться для відвідувачів. Так буває щозими на завершення року. Відкриється - вже у січні. Співробітники саду кажуть - намагаються таким чином попередити випадки браконьєрства. Встигла ще в цьому році помилуватись зимовими деревами Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ялинка на каруселі: в Інгульці відкрилось новорічне містечко

Яскравими вогнями засяяла головна ялинка Інгулецького району. Попри морозну погоду, зарядитися новорічним настроєм зібралося чимало людей. В атмосферу свята занурилася і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Концерт і подарунки - дітям: криворізькі діти пільгових категорій отримали привітання з різдвяно-новорічними святами

Діти пільгових категорій отримали привітання з різдвяно-новорічними святами. Благодійники подбали про подарунки, а вихованці четвертої музичної школи - про творчу складову свята.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підприємці - дітям: благодійні акції для дітей-сиріт

Підприємці - дітям. Традиційно під Новий рік у місті стартують благодійні акції для дітей-сиріт. Ініціатори - управління розвитку підприємництва. Активні учасники - відповідальні місцеві бізнесмени. Із дитячого свята з атракціонами, солодощами і фаєр-шоу - сюжет Дар`ї Юзькової.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки