10 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Криза віри. Спасіння КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 130 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Знову за парти: після зимових канікул сьогодні повернулись до навчання в очному форматі всі 134 школи

Знову за парти. Відсьогодні, після зимових канікул, усі 134 криворізькі заклади загальної середньої освіти відкрили двері для школярів. Усі школи працюють в очному форматі, рівень захворюваності на ГРВІ - не перевищений, розповідають в міському департаменті освіти і науки. Дар`я Юзькова поспілкувалась сьогодні також з учнями і педагогами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без терміналів: Верховна Рада може відкласти штрафи для ФОПів за незастосування касових апаратів

Верховна Рада може відкласти до першого лютого штрафи для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів. Голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев зазначив: така ймовірність є. Нардепам запропонували на розгляд відповідний законопроєкт.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Три дні - чотири самогубства: неспокійний період для криворізьких правоохоронців

Період різдвяних свят видався неспокійним для криворізьких правоохоронців. За три дні вони зафіксували чотири випадки самогубств. 7-го січня у Довгинцівському районі жінка вистрибнула з 8-го поверху. 9-го січня в Металургійному районі знайшли повішеним чоловіка. У цей же день поліцейські виїжджали на випадок подвійного суїциду. В одній з квартир у Покровському районі були знайдені тіла матері та сина. Як з'ясувалося згодом, жінка побачила свого сина неживим, написала передсмертну записку і також вкоротила собі віку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечна крига: рятувальники застерігають від виходу на лід любителів зимової риболовлі

Морози із снігом у святкові дні змінила погода із плюсами. Крига на водоймах поступово тане. Однак це не зупиняє любителів зимової риболовлі. Відчайдухи виходять на лід за здобиччю. Наскільки це безпечно - розпитував рибалок та рятувальників Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежа забрала життя: на згарищі в селі Іванівка виявили тіло чоловіка

У суботу по обіді рятувальники отримали повідомлення: в селі Іванівка Криворізького району горів будинок, а на згарищі - виявлене обгоріле тіло. За інформацією пресслужби надзвичайників, виклику про займання вони не отримували. Припускають, пожежа виникла на світанку. На місце події виїхали співробітники ДСНС та поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соцвиплати в новому році: на яку соціальну допомогу можуть розраховувати громадяни уразливих категорій

Усі види державної соціальної допомоги, які виплачувалися торік, залишаються і в 2022-му. Про це інформують у міському департаменті соцполітики. Більшість видів допомоги базуються на розмірі прожиткового мінімуму. Тож через його підвищення у грудні 21-го розмір окремих видів допомоги збільшився. Та ненабагато - у середньому на 100 гривень. Про соцвиплати в новому році - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розваги в ялинковому містечку: великим різдвяним святом завершився сезон новорічних концертів біля головної ялинки міста

Веселі свята на головній ялинці міста. Від Миколая до Різдва в парку Героїв для криворіжців проходили святкові вечори сімейного відпочинку. Театралізовані вистави, концертні номери, майстер-класи, конкурси - і дорослі, і малі знаходили тут розваги для себе. Особливу атмосферу різдвяного свята відчули глядачі завершального концерту. Як це було – розкажемо далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Похолодає: обласний центр з метеорології прогнозує погіршення погоди на Дніпропетровщині

Тимчасова відлига у Кривому Розі на цьому тижні зміниться помірними мінусовими позначками через прихід в Україну холодного арктичного повітря. Проте морози прибудуть до нас без снігу чи будь-яких інших опадів. Таку погоду аж до кінця тижня обіцяє криворіжцям обласний центр з гідрометеорології.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В десятці найсильніших: історія успіху криворізької сумоїстки Анастасії Кравченко

Півтора року в новому виді спорту - і входження до топу найсильніших. Це - історія успіху криворізької сумоїстки Анастасії Кравченко. У 2021-му вона дебютувала на міжнародному рівні та стала однією з кращих у Європі. Далі - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вистрілив собі в голову? На Донеччині загинув 18-річний солдат із Кривого Рогу 

Трагічна подія сталася у військовій частині в м. Покровськ на Донеччині. Спеціалізована прокуратура об’єднаних сил розслідує факт загибелі військовослужбовця з Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Має психічні проблеми. У Кривому Розі зник 36-річний Михайло Брежнєв

У Кривому Розі правоохоронці розшукують зниклого Брежнєва Михайла Володимировича, 1985 року народження.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У новий рік - без молока? З полиць магазинів може щезнути українська молочна продукція

Цього року покупці можуть не знайти в магазинах продукти з українського молока – над молочними фермами нависла загроза повного закриття виробництва.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки