13 січня 2022

З прийдешнім чи наступаючим? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ранок не за розкладом: у двох районах міста сьогодні "мінували" школи

Сьогодні ранок багатьох криворізьких сімей розпочався не за розкладом. Уранці в шкільних чатах батьки прочитали про загрозу замінування навчальних закладів у двох районах міста. Діти залишилися вдома. Поліція ж сьогодні мала багато роботи. Разом з фахівцями на кількох об’єктах побувала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тривожні закупи: вибухотехніки сьогодні перевіряли найбільші торговельні центри

Об'єктами хибного замінування стали сьогодні і найбільші торговельно-розважальні центри. Починаючи з десятої ранку, один за одним зачинялися комплекси в різних районах міста. Валерій Кожухар знає більше про складний четвер для криворізьких бізнес-центрів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тепло для підприємців: тарифні зміни гостро відчули на собі представники малого та середнього бізнесу

Тарифне питання - серед найбільш дискусійних у країні. Енергоносії - найзатратніша категорія послуг. Тарифна політика у державі ставить на межу виживання малий і середній бізнес. Суми в платіжках за тепло, які отримали підприємці, вразили і шокували. Нарахування зросли у п'ять і більше разів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Від депресії-до позитиву: як підтримати настрій у похмурий сезон - поради фахівців

У когось зима асоціюється з розвагами та веселощами, а в багатьох людей цей сезон викликає апатію та нестачу сил. Осінньо-зимова депресія - явище, що зустрічається доволі часто. У чому причина і що з цим робити - запитувала фахівців Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перлина душі: у центрі "Разом" відкрилась виставка робіт Стелли Мільковської

Не зважаючи ні на що – твори. Таке гасло криворіжців, яких об'єднує центр творчості "Разом". Сьогодні там відкрилась нова виставка Стелли Мільковської.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щедрий вечір: традиції і прикмети Старого нового року

Плюс ще одне новорічне свято. Сьогодні в Україні відзначають Щедрий вечір. Завтра - Старий новий рік. Про звичаї цього свято розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В десятку: криворожанка Вілена Бевз - у числі кращих спортсменів року

ТОП-10 криворізьких спортсменів з олімпійських видів спорту і десять найсильніших в неолімпійських видах. Ми продовжуємо розповідати про спортсменів року. Сьогодні наш сюжет - про бронзову призерку чемпіонату світу, віце-чемпіонку Європи, майстра спорту міжнародного класу з кульової стрільби Вілену Бевз.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Причини створення, вартість і призначення United States Dollar Tether

Tether - це один із найпоширеніших варіантів для обміну і розрахунків в криптоіндустрії. Це перший і найпопулярніший стейблкоін на крипторинку, токен з фіксованою ціною, прив'язаною до Фіату, в даному випадку до американського долара. USDT випущений в 2014 році компанією Tether Limited.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
В Україні затвердили новий зразок сертифіката ЗНО. Як тепер виглядає документ? Фото

В Україні затвердили новий зразок сертифіката ЗНО, затверджений наказом Міністерства освіти і науки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізька влада - до уряду: як вирішувати ситуацію з захмарними тарифами на тепло для ФОПів? 

Кривий Ріг, Харків, Черкаси, а також керівники інших міст, поставили пряме запитання профільному міністерству – як буде вирішуватися питання з тарифами на тепло для ФОПів, які зросли в рази через ціни на газ? Відповіді поки немає.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Донори, відгукніться! Онкохворому Артурчику Власову терміново потрібна допомога криворіжців

5-річний Артур Власов бореться з гострою лімфобластною лейкемією. Торік у листопаді він у тяжкому стані потрапив до лікарні. Зараз стан хлопчика погіршився. Терміново потрібна донорська кров.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Хто "мінує" Україну? Аноніми повідомили про вибухівку на 600 об'єктах по всій країні

Як пишуть ЗМІ, анонімні повідомлення про мінування цими днями накрили всю Україну. Вже третю добу в різних регіонах правоохоронці отримують інформацію про нібито замінування торговельних центрів та навчальних закладів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки