18 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 18.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Аноніми - за своє: сьогодні у Кривому Розі вкотре "мінували" школи та міську лікарню

Хвиля повідомлень про замінування міських об'єктів не спадає. Сьогодні вранці евакуювали учнів та вчителів усіх криворізьких шкіл. По обіді - дійшла черга до лікарні. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли "мінера", який вчора зірвав уроки у 88-й школі

Тим часом поліція знайшла зловмисників, які учора повідомили про замінування 88-ої школи. Один з жартівників - неповнолітній. Тринадцятирічний підліток не хотів йти на уроки, тож зірвав навчальний процес в усій школі. Дорослий зізнався: хотів допомогти хлопцю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Армія для жінок - крок назад: перелік професій для обов'язкового військового обліку переглянуть

Армія для жінок - доконаний факт чи віддалені перспективи? Українці продовжують обговорювати новину про необхідність військового обліку для жіноцтва. Чи доведеться жінкам вдягати однострої та які зміни анонсувало Міноборони - дізнаєтеся з нашого сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вистрелив собі в голову і залишився живим

У Кривому Розі чоловік намагався вчинити самогубство, вистріливши собі в голову. Інцидент стався учора на вулиці Городній в Покровському районі. Зараз постраждалий у другій міськлікарні

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Революція в тарілках: нове шкільне меню - у топі обговорень та у черговій петиції

Чай без цукру, мінімум солі. З 1-го січня українські школи перейшли на оновлене меню, розроблене шеф-кухарем Євгеном Клопотенком і підтримане першою леді Оленою Зеленською. Що змінилося у харчуванні дітей і чи задоволені батьки? – з'ясовувала Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки новорічних свят: сьогодні у місті відзначили творців новорічного настрою

Зимові свята завершуються. Цьогоріч святкова ілюмінація, новорічні казки у палацах культури та ялинкові містечка з атракціонами по-особливому радували мешканців і гостей міста. Сьогодні у театрі Шевченка підбили підсумки великої роботи та відзначили усіх причетних до створення святкового настрою і казкової атмосфери для дорослих та малих криворіжців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову насипало: на дорогах міста працювало 40 машин спецтехніки

У Кривому Розі знову сніг, вранішня хуртовина додала роботи дорожникам. Дар'я Юзькова розкаже детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до Водохреща: про місця для купелі та правила зимових занурень

За зимовим календарем на порозі - третє свято в гості. А для шанувальників здорового способу життя - трохи екстриму в крижаній купелі. Напередодні Водохреща всі екстрені служби міста здійснили останні приготування. Ірина Павленко цікавилась, де цьогоріч розташовані святкові ополонки, і чи змиває гріхи крижана купеля.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заслужене визнання: Антон Сердюков - у ТОП-десять найсильніших спортсменів року

Антон Сердюков, чемпіон України з важкої атлетики серед молоді, увійшов до десятки кращих спортсменів міста за результатами минулого року. Зараз Антон у складі національної збірної тренується у Кам'янець-Подільському. Сьогодні був на зв'язку з нашими журналістами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Із перших вуст. Чи готові криворізькі підприємці до повної фіскалізації і роботи з РРО?

З 1-го січня фізичні підприємці другої, третьої та четвертої груп мали перейти на використання звичайних або програмних реєстраторів розрахункових операцій за реалізовані товари чи послуги.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки