25 січня 2022

Блогер Діма Яструб КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
Коли обсяг, а коли об'єм? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 25.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Місія - врятувати ФОПи: сьогодні криворізькі підприємці підтримали Всеукраїнську акцію

Сьогодні у столиці та інших українських містах на акції протесту вийшли представники бізнесу. Всеукраїнську акцію підтримали і криворізькі підприємці. Серед основних вимог - відхід від тотальної фіскалізації та зниження тарифів для малого і середнього бізнесу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову "мінують": школи міста сьогодні вкотре отримали погрози про вибухівку

Навчитися доброму, вічному криворізьким школярам не вдалося й сьогодні. Близько восьмої ранки усі школи міста були сповіщені про ймовірну загрозу замінувань. Поліція розпочала перевірку, а батьки молодших учнів вкотре вирушили до шкіл забирати своїх дітей. Дар`я Юзькова знає більше про події чергового неспокійного ранку у школах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До особливого розпорядження: за рекомендацією силовиків криворізькі школи тимчасово переходять на дистанційку

На дистанційку - до особливого розпорядження. Таке рішення запропонували освітянам правоохоронці через щоденні атаки псевдомінерів. Питання, яке гостро постало в Кривому Розі, власне, як і в усій Україні, обговорили сьогодні керівництво міста та очільники силових структур. Виконуючий обов'язки міського голови Юрій Вілкул звернувся до поліції, СБУ та інших правоохоронних органів з проханням докласти всіх можливих зусиль, аби відновити стабільний навчальний процес у школах Кривого Рогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виборів криворізького мера у березні не буде: коментар політичного експерта

Мера Кривого Рогу у березні не обиратимуть. Усі терміни прийняття парламентом рішення про дату позачергових виборів спливли. За інформацією всеукраїнської мережі ОПОРА, для того, щоб вибори відбулись в останню неділю березня, Верховна Рада мала прийняти рішення про дату голосування до 25-го січня. Нагадаємо, лист з проханням призначити вибори надійшов від міської влади Кривого Рогу до парламенту ще у вересні, невдовзі після трагічної загибелі криворізького мера Костянтина Павлова. Та далі комітету Верховної Ради справа не пішла.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За вакциною - на вокзал: бустерну вакцинацію бажаючі можуть зробити на залізничному вокзалі Кривий Ріг-Головний

За інформацією міського протиепідемічного штабу, вакцинованих двома дозами в Кривому Розі - понад 226 тисяч. Більше трьохсот криворіжців учора отримали бустерну дозу вакцини проти коронавірусу. Бустерну вакцинацію, як і перші дві, віднедавна проводять на залізничному вокзалі Кривий Ріг-Головний. Сьогодні там побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Судитимуть батьків за смерть немовляти від алкоголю

Судитимуть сімейну пару з Криворізького району, що нагодувала маля з пляшки, у якій був спирт. Піврічний хлопчик помер від алкогольного отруєння. Криворізька південна окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт. Йдеться про злісне невиконання батьками обов’язків по догляду за дитиною, що призвело до смерті немовляти. Фігурантам справи загрожує п'ять років позбавлення волі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Модернізована котельня: у Довгинцівському районі оновлюють обладнання найпотужнішої котельні району

Модернізувати обладнання і знизити споживання енергоресурсів. Таке завдання - серед головних для тепловиків. У комунального підприємства "Криворіжтепломережа" - понад сімдесят котелень та майже двісті кілометрів тепломереж. Одна з найпотужніших котелень у Довгинцівському районі - приклад сучасного підходу до виробництва тепла.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вітання у 102 роки: день народження та іменини відзначила сьогодні довгожителька Саксаганського району

Сьогодні, у День Тетяни, депутати Саксаганської райради від Блоку Вілкула «Українська перспектива» привітали довгожительку району Тетяну Черненко. Іменинниці виповнилось 102 роки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Теплий під'їзд: усі криворізькі п'ятиповерхівки отримають від міста нові вікна

Усі криворізькі п'ятиповерхівки отримають допомогу з міського бюджету на заходи з теплозбереження. В рамках нової муніципальної програми "Теплий під'їзд" в місцях загального користування встановлять нові металопластикові вікна. Далі - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки