26 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 26.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Незважаючи чи не дивлячись? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "МОВИМО"
Проаналізували бюджет: соціальні видатки торік профінансовані стовідсотково

Сьогодні на пленарному засіданні сесії міськради депутати проаналізували виконання міського бюджету в минулому році. Соціальні видатки профінансовані стовідсотково. Детальніше - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримали батальйон: у Кривому Розі виділять 2 млн грн для підрозділу тероборони

Виділити кошти батальйону територіальної оборони. Таку пропозицію Юрія Вілкула підтримали сьогодні депутати міськради. Закон України про національний спротив набув чинності з першого січня. У ньому передбачено створення нового роду військ у Збройних силах України. Один з таких підрозділів матиме і Кривий Ріг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Висока нагорода: 13-річному рятівникові Іванові Сементовському вручили знак "За заслуги перед містом"

Криворізький семикласник отримав високу міську відзнаку. Нагрудним знаком "За заслуги перед містом" хлопця нагородили за героїчний вчинок. Іван Сементовський врятував двох ровесників, що тонули у річці на Гірницькому. Про цю історію розкажемо в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Попереджувальна акція: криворізькі перевізники заявляють - зійдуть із маршрутів, якщо тариф не підвищать

Криворізькі перевізники провели попереджувальну акцію. Вимагали підвищити вартість проїзду в маршрутках. Учасники акції заявляють, політичні рішення не підмінять економічних розрахунків. А Кривий Ріг - останнє місто в країні, де ринок перевезень не відповідає ціновим реаліям. Перевізники попереджають: у разі затягування рішення припинять роботу на маршрутах. Олег Ендрексон розповість докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Петиція на захист ФОПів: депутати міськради підтримали петиції підприємців з вимогами до криворізьких нардепів монобільшості

Петиція на захист ФОПів була серед особливо гострих сьогодні в сесійному залі. Питання адресувалися передусім вищим органам влади. Підприємці наголошували: розв'язання проблем на місцях залежить від рішень у столиці. Апелювали до нардепів монобільшості, обраних у Кривому Розі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В.о міського голови Юрій Вілкул - про результати сесії міськради

Сьогодні депутати міськради розглянули й інші електронні петиції, які набрали необхідну кількість голосів криворіжців. Серед таких - про встановлення автоматів для збирання пластикових пляшок, про реорганізацію 33-ої гімназії та про допомогу двом криворізьким дітям, які потребують дороговартісного лікування. Усі петиції були підтримані міськрадою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вина доведена: у Жовтневому суді винесли вирок за вбивство собаки

Обвинуваченому у вбивстві алабая винесли вирок. Справу розглядали в Жовтневому райсуді. Довели вину 34-річного чоловіка, який у березні минулого року в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння вирішив убити сусідського собаку породи середньоазіатська вівчарка. Він завдав тварині смертельних ран.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кампанія проти поліомієліту: з першого лютого робитимуть щеплення дітям, які не були вакциновані вчасно

Днями лабораторія ВООЗ підтвердила поліовірус у дитини з Закарпаття. Хлопчик не був щеплений. Раніше такий випадок був виявлений у Рівненській області. Півторарічна дівчинка - паралізована. Від цієї недуги ліків немає. Єдиний захист, кажуть медики, це вакцинація. В Україні з 1 лютого розпочнеться посилена кампанія проти поліомієліту. Як вона проходитиме в Кривому Розі - ми розпитали у лікаря.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували на пожежі: рятувальники винесли непритомного чоловіка з задимленої квартири

Сьогодні вночі надзвичайники врятували життя чоловікові - винесли його непритомного з квартири, де сталася пожежа. Займання виникло на першому поверсі чотирьохповерхівки на проспекті Південному в Інгулецькому районі. Рятувальники загасили полум'я та викликали швидку допомогу для чоловіка, що надихався чадним газом.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У десятці кращих: Дмитро Васецький - у топ-10 найсильніших спортсменів року

Вихованець дев'ятої ДЮСШ Дмитро Васецький торік святкував кілька гучних перемог. Він став володарем кубка України, чемпіоном Європи та учасником чемпіонату світу з греко-римської боротьби. У Кривому Розі - увійшов до десятки кращих спортсменів року. Пройти відбір на чемпіонат світу - чергова амбітна ціль спортсмена, над якою він уже працює.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Парламент хворий? Верховна Рада збирається піти на карантин аж до 15 лютого

Верховна Рада може піти на карантин в лютому через все більшу кількість хворих на ковід серед депутатів та працівників апарату парламенту.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки