28 січня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 28.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Госпіталізованих стає більше: у криворізькій інфекційній лікарні готуються до піку нової хвилі коронавірусу

Тим часом в Україні захворюваність стрімко зростає. За останню добу - понад 34 тисячі нових випадків. Це різкий стрибок та абсолютний максимум за два роки пандемії. Зокрема, захворіли понад 5 тисяч дітей та 800 медпрацівників. Як відзначають у Криворізькій інфекційній лікарні, у порівнянні з минулим тижнем у медзакладі побільшало госпіталізованих, є серед них і діти. Як діяти в разі хвороби і що потрібно знати про особливості коронавірусної інфекції - поради від лікарів у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Залишаться без зарплат: з 31 січня невакцинованих медиків, комунальників і чиновників відсторонятимуть від роботи

Червоне світло для невакцинованих. З 31-го січня набуває чинності наказ МОЗ щодо недопущення на роботу співробітників органів місцевого самоврядування, а також працівників комунальних підприємств та закладів охорони здоров’я. Більше - в сюжеті Олега Ендрексона.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ФОПи проти високих тарифів: питання непідйомних тарифів для ФОПів розглянула робоча група при міськвиконкомі

Платіжки за тепло, які продовжують отримувати підприємці, змушують багатьох згортати свій бізнес. Міськрада постійно надсилає до Кабміну звернення, що лишаються без відповідей. Сьогодні питання непідйомних тарифів для ФОПів розглянула робоча група при міськвиконкомі. Її створили за розпорядженням Юрія Вілкула після підтримки депутатами міськради низки петицій від підприємців з вимогами зниження нарахувань за тепло.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дієва модернізація: якість тепла і економія енергоресурсів - результат реконструкції котельні на мікрорайоні Сонячний

Удвічі менше електроенергії і на 20 відсотків - газу. В такому режимі після реконструкції працює котельня на мікрорайоні Сонячний. Окрім житлових будинків, котельня забезпечує теплом тисячоліжкову лікарню. Валерій Кожухар побував на об'єкті підприємства "Криворіжтепломережа".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Теплий під'їзд: xто може стати учасником нової міської програми з утеплення будинків

Тридцять мільйонів гривень з міського бюджету - таку суму підтримали депутати міськради для реалізації програми з підтримки ОСББ. Частина цих коштів піде на втілення проєктів нової програми "Теплий під'їзд". Вона допомагає новоствореним ОСББ в питаннях утеплення будинків. Хто може стати учасником програми - про це в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове у законі про аліменти: Верховна Рада ухвалила зміни до Сімейного кодексу

Не тридцять, як було раніше, а 50 відсотків прожиткового мінімуму. В Україні збільшили розмір аліментів на дітей. Детальніше - Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На ковзани: Криворізька Льодова арена - для спортсменів і для всіх бажаючих

Для спорту і відпочинку. Льодова арена - улюблене місце дозвілля багатьох криворіжців. Вона вже багато років приймає на своєму льоду майбутніх зірок фігурного катання, хокею та всіх бажаючих покататися на ковзанах. Про те, як цікаво і з користю для здоров`я провести час на Льодовій арені - дізнавалася Дар`я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вірші для душі : Валентина Георгіївна знаходить втіху у віршуванні, і задоволена, коли написане подобається іншим

На заслуженому відпочинку знайшла розраду у віршах. Наступний сюжет про нашу землячку, що пише народні вірші, як сама їх називає. Про вірші для душі - Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Необхідно продовжувати вимагати скасування методики 315", – підприємці Кривого Рогу

28 січня відбулося засідання робочої групи, створеної за розпорядженням в.о. міського голови Юрія Вілкула, після того, як депутати міськради підтримали низку петицій від підприємців, обуреними платіжками за тепло.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мешканці Дніпропетровщини, серед яких і криворіжець, здали 96 літрів крові для поранених гвардійців

Пораненим у вчорашній перестрілці п'яти гвардійцям небайдужі мешканці Дніпропетровщини здали загалом 96 літрів крові. Після резонансної події, мешканці регіону вже дві доби здають кров. Долучилися до життєдайної справи і мешканці Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Поривчастий вітер, сніг та морози: на вихідні прогнозують "нерівномірну погоду"

Цими вихідними в Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця та сильний вітер. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Юний криворізький більярдист здобув «бронзу» на чемпіонаті України у Києві

24 січня у Києві відбулися ігри командного чемпіонату України серед юніорів, юнаків та дівчат «Вільна піраміда». 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки