31 січня 2022

Випуск № 133 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 31.01.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Скасувати 315-ту методику: місто в очікуванні результату перемовин з урядовцями щодо тарифів для бізнесу

З вересня минулого року міськрада Кривого Рогу вимагає від уряду знизити тарифне навантаження на підприємців, для яких рахунки на тепло в цьому опалювальному сезоні зросли у рази. Усе - через через встановлені Кабміном ринкові ціни на газ та застосування підвищувальних коефіцієнтів. Наразі місто - в очікуванні результату перемовин з урядовцями.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чергове масштабне псевдозамінування: сьогодні правоохоронці перевіряли на наявність вибухівки десятки будівель у місті

Чергове масштабне псевдозамінування в Кривому Розі. Сьогодні вранці правоохоронці перевіряли на наявність вибухівки десятки будівель у місті. Вже по обіді повідомили: загрози на жодному з об'єктів, перерахованих в анонімному повідомленні, немає.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову на маршруті: сьогодні оновлений трамвайний вагон перевозив перших пасажирів

Сьогодні на лінію вийшов перший у цьому році капітально відремонтований трамвай. Це оновлення - результат виконання міської програми модернізації муніципального електротранспорту. "Вагон-красень", - кажуть про нього в депо. "Зручно і комфортно", - відгукуються про оновлений трамвай перші пасажири.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова спецтехніка в тролейбусному депо

Нова спеціалізована техніка на потреби комунальних підприємств. Автопарк підприємства "Міський тролейбус" поповнили універсальні автомобілі. Вони виконуватимуть важливі завдання з обслуговування рухомого складу та контактної мережі. Придбали нові машини коштом міського бюджету. Що це за автотехніка - бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли застреленим: у квартирі в Покровському районі виявили тіло чоловіка

У суботу правоохоронці виявили п'ятдесятишестирічного чоловіка без ознак життя. За інформацією з соцмереж, загиблий був директором однієї з керуючих компаній. Мешкав у квартирі багатоповерхівки в Покровському районі. Там його і знайшли застреленим. Попередня версія поліції - самогубство.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ART-VOICE: першого лютого стартує голосування за учасників музичного хіт-параду авторської пісні

«ART-VOICE». Перший у місті музичний хіт-парад авторських пісень. Організатор – асоціація «Арт-культура». У число кращих потрапили 12 виконавців. Боротися за місця у хіт-параді прем’єри пісень будуть на сторінці Рудани у Фейсбук. А познайомитися з творчістю учасників пропонуємо в сюжеті Юлії Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято високої музики: Дніпровський симфонічний оркестр з успіхом виступив на криворізькій сцені

Концерт для скрипки з оркестром, вишукані рапсодії - така програма порадувала криворізьких шанувальників класичної музики. У нашому місті вперше виступив з концертом Дніпровський академічний симфонічний оркестр. Музиканти пообіцяли - далі буде. Більше про вечір музики - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дорослість барвами дитинства: у Центрі громадських ініціатив відкрилась виставка Віталія Безносенка

Театр декоративної графіки Віталія Безносенка: в Центрі громадських ініціатив відкрилась експозиція під назвою "Дорослість барвами дитинства". З автором та гостями виставки поспілкувалась Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чого чекати від погоди на початку лютого?

Січень закінчився негодою, лютий прийде з ожеледицею та перепадами температур. Якої погоди чекати криворіжцям у перші дні завершального місяця зими - ми запитали у спеціалістів Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Українськомовній Вікіпедії – 18. Скільки статей налічує український розділ найбільшої онлайн-енциклопедії у світі?

Українськомовній версії Вікіпедії виповнилося 18 років. Про це повідомляє Вікімедіа Україна.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки