02 травня 2022

Плани ворога просунутися в бік кордонів Дніпропетровщини зазнають невдачі, - О. Вілкул

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула щодо ситуації на вечір 2 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Знову ракетні удари по Дніпропетровщині

Ракетний тероризм. Ворог сьогодні знову обстрілював прикордонні райони Дніпропетровщини. Цілить по об’єктах агрокомплексу в Синельниківському районі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ціни на пальне: оцінки і прогнози

В Україні загострилася ситуація з пальним. На заправках - черги, на табло - нерідко порожньо. Щонайменше дві компанії обмежили продаж до 10 літрів пального в одні руки. В Уряді виршіили піти на підвищення торгової надбавки, аби дати можливість оператором закуповувати пальне за кордоном, оплатити більш дорогу логістику через вимушені проблеми з вітчизняним виробництвом. Олег Ендрексон продовжить тему.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спортсмени - дітям: рукопашники передали допомогу лікарні

Чіткий механізм допомоги військовослужбовцям і комплексна система з координації вантажів допомоги. Військова адміністрація під керівництвом начальника Олександра Вілкула об’єднала зусилля як міжнародних фондів, так і місцевих підприємців, громадських організацій ,спортивних федерацій. Днями до однієї з дитячих лікарень надійшов вже третій вантаж допомоги від міської федерації рукопашного бою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всебічна допомога у місцях розміщення переселенців

Кривий Ріг став транзитом для внутрішньо переміщених осіб. Більшість переселенців прямують через Кривий Ріг в інші регіони. Багато залишається тут. Для таких людей у місті діє злагоджена система підтримки. Допомагають продуктами та речами першої необхідності. Юлія Вєтряк сьогодні поспілкувалась з тимчасовими мешканцями одного з реабілітаційних центрів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підготовка до мультипредметного тесту

Наразі у випускників - час підготовки до мультипредметного тесту. Замість ЗНО з різних предметів цьогоріч потенційні абітурієнти складатимуть один іспит. У тесті - по 20 питань з математики, історії України та української мови. Як готуються до випробування криворізькі випускники, дізнавалась Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підтримка співвітчизників: переселенці в центрі уваги волонтерів

Допомога одне одному, а особливо тим, хто цього найбільше потребує. Так змінилося сьогодні повсякденне життя українців. На думку криворіжців, найвразливіші сьогодні - переселенці. Для допомоги їм гуртуються волонтери. Про це сьогодні спілкувалися з городянами на вулицях міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Образ Богородиці - на склі: майстер з гравіювання Василь Пілка завершує нову роботу

Відомий криворізький майстер гравіювання по склу Василь Пілка завершує роботу над образом Богородиці - святительки гори Афонської. Це вже не перша ікона, яку митець створив для Афону. За тиждень автор обіцяє представити роботу криворіжцям. А вже сьогодні наші журналісти побачили філігранний процес створення картини на склі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняний пленер у парку Ювілейному

Весна - час для творчості, навіть в умовах війни. Надихнулися квітучою сакурою в парку Ювілейний учасники майстер-класу, який провів Олександр Юрченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Світ з Україною

Зіркові візити, благодійні акції, творчі колаборації. Україна - в центрі уваги відомих персон. Про останні знакові події - в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ворог перегруповує війська на Криворізькому, Запорізькому та Миколаївському напрямках

Оперативна інформація Генерального штабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 18.00 2 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки