03 травня 2022

Сердечні справи КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 3 травня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 3 травня. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Усі військові частини Криворізького гарнізону забезпечені бронежилетами

Захист для бійця. Відтепер усі військові частини Криворізького гарнізону та інші частини й підрозділи повністю забезпечені бронежилетами. Про це у наступному сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Забезпечення ліками

В умовах воєнного стану питання забезпечення ліками - серед головних. Як для населення, так і для медичних закладів. Не всі фармзаводи нині працюють на повну потужність, забезпечуючи потреби у специфічних медпрепаратах. Створити найдійний резерв ліків та витратних матеріалів - таке завдання виконує Рада оборони міста. Юрій Вілкул провів нараду з фармацевтами. Розповідає Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг допомагає

Тікали від війни без одягу і грошей. Мешканці Херсонщини, які дісталися Кривого Рогу, сьогодні отримують необхідну допомогу із резерву міста. Продукти, ліки та одяг розподіляються у пунктах передачі допомоги, що створені у кожному районі. У процесі - голови ОТГ. В одному з центрів сьогодні побувала Юлія Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жителі Широківської та Зеленодольської громад Криворізького району можуть оформити заявки на отримання державних виплат

Мешканці Широківської та Зеленодольської громад Криворізького району можуть оформити заявку на виплати внутрішньо переміщеним особам та компенсацію в разі пошкодження майна. Як повідомив начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, ці дві громади увійшли до переліку територій, жителі яких можуть претендувати на державну допомогу. Що для цього потрібно, дивіться далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правові аспекти допомоги переселенцям

Паперові питання для багатьох переселенців - одні з найважливіших сьогодні. Люди потребують вирішення різноманітних правових проблем. Це і виплати допомог, і трудові спори, і підтвердження права власності на майно. Детальніше про юридичу допомогу переселенцям у сюжеті Дар’ї Юзькової.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Облік пасажирів в комунальному транспорті

Безоплатний проїзд у комунальному транспорті міста тепер став доступним і не тільки для мешканців Кривого Рогу. Власникам картки Криворіжця, які проживають у інших районах та містах України, потрібно переналаштувати електронну картку. Обліковуватимуть і поїздки пасажирів зі статусом ВПО. Про нововведення - далі в сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робоча група з перейменування вулиць розпочала роботу

Позбавитись найменувань, що пов’язані з країною-агресором і білоруссю. У Кривому Розі розпочався новий процес перейменування вулиць. Ініціативу Олександра Вілкула підтримала міська рада, створивши тимчасову робочу групу. У першому засідання взяли участь керівники районів, представники громадськості, вчені та краєзнавці. У робочу групу увійшли загалом 26 криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Скресла крига в операціях з нерухомістю

Ситуація на ринку нерухомості зрушила з мертвої точки. Після прийняття Кабміном відповідної постанови українці зможуть продавати та купувати майно. Проте в умовах війни є свої нюанси. Більше про це - далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Планові госпіталізації у «тисячці»

Планові операції, які були призупинені у перші дні війни, нині проводяться за рішенням головних лікарів закладів охорони здоров’я. Про це повідомив профільний міністр Віктор Ляшко. У криворізькій тисячці зазначають, планові госпіталізації припиняли на короткий час. Нині працюють, як і в довоєнний період, приймають пацієнтів і виконують оперативні втручання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прості бажання, перекреслені війною

Війна забирає. Рідних, житло, роботу і спокій. Сьогодні ми вийшли на криворізькі вулиці, аби дізнатися, за чим найбільше сумують городяни.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знімали «відосики». У Кривому Розі гвардійці затримали можливих пособників рф

На околицях Кривого Рогу військовослужбовці Національної гвардії України виявили двох чоловіків 25-ти та 33-х років, які йшли вздовж придорожної лісосмуги та підозріло поводились, – повідомили на сторінці в/ч 3011. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки