05 травня 2022

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.05.2022 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на вечір 5 травня

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула про ситуацію на вечір 5 травня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ракетні удари по Дніпру

Учора близько 8-ї години вечора окупанти завдали ракетного удару по центру Дніпра. Протягом десяти хвилин у місті було чутно потужні вибухи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зроблено в Кривому Розі: місцеве виробництво амуніції для бійців криворізького гарнізону

Війна змусила криворіжців освоїти нові види виробництва. При цьому робити це швидко і якісно, на потреби часу. Репортаж Юлії Вєтряк з одного із швейних цехів, де виготовляють амуніцію для захисників Кривбасу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкрито ще один пункт для розміщення переселенців

Кривий Ріг продовжує надавати прихисток переселенцям, що прибувають до міста з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Військовою адміністрацією Кривого Рогу налагоджено роботу з підтримки внутрішньо-переміщених осіб. Крім цілодобового пункту прийому переселенців у «Народному домі», відкрито додатковий пункт тимчасового прийому переселенців в Інгулецькому районі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога на новому місці: як зустрічають переселенців у Тернівському районі

У ТернІвському районі нині мешкають тисячі вимушених переселенців. Як вони обживаються у місті, запитували наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У пошуках роботи: які спеціальності затребувані?

Станом на сьогодні на обліку в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості перебуває майже чотири тисячі безробітних. Три тисячі двісті отримують державну допомогу по безробіттю. Щодня до центру зайнятості звертаються щонайменше дві сотні людей, які шукають роботу. Якою нині є ситуація на ринку праці у Кривому Розі, дізнавався Іван Проводов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Озеленення і боротьба з пилом на виробничих територіях

Весна - час починати зрошення вулиць поблизу виробничих територій та власне хвостосхових гірничозбагачувальних підприємств. Про озеленення та пилепридушення промислової зони,- сюжет Надії Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога від рукопашників криворізькій лікарні

Криворізькі спортсмени вкотре передали допомогу місцевим медзакладам. Черговий вантаж збирали разом з Академією сімейної медицини. Детальніше - Олег Ендрексон.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спілкуймося українською: відновив роботу розмовний клуб

Розмовний клуб «Спілкуймося українською!» поновив свої заняття. Двічі на тиждень у центральній бібліотеці на Поштовому збираються ті, хто бажає удосконалити свою українську. Ірина Павленко розкаже більше про це.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка на Олімпіаді геніїв: учениця Покровського ліцею успішно презентувала проект про сонячну енергію

Учениця Криворізького Покровського ліцею Олександра Білоус здобула призове місце на «Олімпіаді геніїв України». Що це за конкурс і чим відзначилася криворізька школярка, дізнавалася Вікторія Добровольська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юрій Вілкул подякував керівнику благодійного Фонду Unchain Ukraine Олегу Курченку за надану допомогу частинам, які захищають Кривий Ріг

«Благодійний фонд Unchain Ukraine передав 300 якісних бронежилетів для наших бійців.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Кривий Ріг продовжує допомагати переселенцям. У Саксаганському пункті прийому ВПО прийняли вже до 500 людей 

В одній зі шкіл у Саксаганському районі створено пункт прийому переселенців. Тут перебувають 65 людей, переважно мешканці Харківської і Херсонської областей. Для їх проживання створено всі необхідні умови. Забезпечено триразове збалансоване харчування. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Проблему дефіциту пального на Дніпропетровщині вирішать протягом тижня-двох, але ціни будуть високими, - Лукашук

Проблему дефіциту пального на Дніпропетровщині вирішать протягом тижня-двох. А поки що пальне можна придбати по талонах та за високою ціною, - повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки